”Elaine” din Seinfeld, premiată pentru întreaga carieră!

Elaine - elaineseinfeld 1024x709

”Elaine” din Seinfeld, premiată pentru întreaga carieră! Julia Louis-Dreyfus, cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ”Elaine” din Seinfeld și, mai nou, ”Selina” din Veep, va primi Mark Twain Prize for American Humor, una dintre cele mai importante distincţii artistice din Statele Unite. Evenimentul va avea loc pe 21 octombrie, la Washington.

”De-a lungul a patru decenii, personajele ei extrem de originale şi talentul ei pentru comedia fizică ne-au făcut să râdem în hohote”, a spus preşedinta Kennedy Center, Deborah Rutter, într-o declaraţie.

Citește și: IMAGINEA ZILEI – Spectacol pe covorul roșu la Cannes 2018!

Actriţa a devenit cunoscută pentru rolul Elaine Benes din sitcomul de succes al anilor ‘1990, ”Seinfeld”.
”Faptul că mă aflu pe lista distinşilor laureaţi ai acestui premiu este o onoare suficient de mare, dar, ca absolventă de istorie şi literatură americană, faptul că domnul Twain însuşi îmi va înmâna personal premiul este o onoare specială”, a spus Louis-Dreyfus într-o declaraţie. Actriţa a fost recompensată cu un număr record de şase premii Emmy consecutive pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie cu rolul politicienei cinice şi incompetente Selina Meyer în satira politică produsă de HBO, ”Veep”.

Serialul este suspendat pe perioada în care Louis-Dreyfus se recuperează după tratamentul pentru cancer. Producţia la sezonul final, cel de-al şaptelea, este programată să înceapă în august, iar premiera va avea loc în 2019. Louis-Dreyfus a fost distinsă cu cele mai prestigioase premii din televiziunea americană printre care un număr record de nouă Screen Actors Guild Awards, un premiu Golden Globe şi un Peabody Award.

Sursă foto: womenintheworld.com

Continuare știre pe Agerpres

Citește și: Elaine din Seinfeld, bolnavă de cancer la sân

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.