Ploaia, bărbaţii şi o umbrelă. Cred că m-am îndrăgostit!

- 1020

text de E. Mara

- 1020

Ieşind din casă mă gândeam la cum a fost vremea ieri. A fost mai frumos, mult mai frumos. Astăzi nu este. Îmi este frică că va începe ploaia, însă în acelaşi timp iubesc asta.De ce? Pentru ca ploaia îi obligă pe bărbaţi să poarte umbrela cu ei.

Şi jur că în mintea mea nu poate fi nimic mai elegant. Privesc pe stradă şi dacă am noroc pot observa un bărbat înalt, brunet, într-un costum negru, cu o cravată albastră sau gri sau roşie, alegeţi voi, doamnelor, culoarea. Pardesiul descheiat, ochelarii fumurii (scriam ieri aici despre ei) pe nas şi dacă întradevar ziua mea este superbă, va purta si pălărie. Una ca aceasta. Iar asortat la ţinuta domniei sale va fi acea umbrelă, elegantă, cu mânerul curbat din lemn. Un semn de nobleţe.
Îl văd ridicând umbrela elegant si oprind taxiul, nu fluieră şi nici nu ridică mâna. Ridică doar umbrela. O va inchide cu grijă si va intra calm in taxi. Umbrela va sta lângă el, până când va ajunge la destinaţie. Şi îmi imaginez din nou că destinaţia lui este o domnişoară, la fel de elegantă ca şi el. O domnişoară care se va bucura de compania lui…Nimic mai elegant. Nimic mai nobil.

Uite câteva idei despre cum să îţi porţi eleganta masculină.

- streetfsn pitti uomo 85 street style for grazia it 4 640x426
Sau asa…
- Town Suit Collection in Grey with Umbrella Bowler Hat
- pitti people1

Sursa foto: metafilter.com/ articlesofstyle.com/wfc.tv

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.