ELENA BĂSESCU a divorțat !

elena băsescu - elenabasescu

ELENA BĂSESCU a divorțat ! Știrea, pe care mezina familiei Băsescu dorea să o păstreze cât mai mult timp ascunsă, a răsuflat în presă în această seară (Știripesurse.ro) și anunță că Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au depus actele la notariat pentru un divorț amiabil.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au căsătorit pe 1 septembrie 2012, după o relație ce a durat mai bine de 3 ani. Nașii cuplului au fost deputatul PDL Răzvan Mustea și soția sa. Nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului, adunând peste 600 de invitați și născând foarte multe controverse, vorbindu-se de o sumă record primită ca dar de nuntă, de peste 500 de mii de euro.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu sunt și părinții a doi copii, Sofia Anais (născută pe 1 septembrie 2013) și Traian, băiețel născut pe 31 ianuarie 2015. Într-un interviu acordat evz.ro acum un an, Elena Băsescu declara:

elena băsescu - elena basescu bogdan ionescu1

„Să fii mamă este cel mai frumos dar pe care îl poţi primi. Nu e deloc uşor să aduci pe lume doi copii, la un interval atât de scurt, un an şi trei luni, dar orice efort şi sacrificiu merită făcute. Efectiv, ai pentru ce să trăieşti şi pare că îţi începe viaţa din nou cu fiecare copil care ţi se naşte. Îţi găseşti fericirea în lucruri aparent simple, dar care au o însemnătate uriaşă. Prima dată când te strânge cu degeţelele, primul zâmbet, primul pas al copilului sau, pur şi simplu, primul cuvânt rostit reprezintă clipe magice, pe care cred că nicio femeie nu ar trebui să le rateze. Avându-i pe părinţi, pe Bogdan şi pe sora mea lângă mine, mă simt cu adevărat binecuvântată. Pentru a trăi toate aceste lucruri, orice sacrificiu, cum a fost cel al pauzei în carieră pentru mine, merită.„

Surse foto: Agenția de presă mondenă și Evenimentul Zilei.

Update: Prima reacție a Elenei Băsescu legată de divorț

elena băsescu - divorce2 3071014b1 150x150Citeste si: Cum trăiește un copil DIVORȚUL părinților. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.