Campioana la 90 de ani. Elena Pagu aleargă pentru viață

elena pagu - unnamed 1024x576

Campioana la 90 de ani. Elena Pagu aleargă pentru viață. De 8 ori campioana mondiala, de 4 ori campioana balcanica si de 5 ori campioana europeana, Elena Pagu este o adevarata legenda la nivel international. Ce este insa uimitor este ca Elena Pagu a inceput sa alerge la 57 de ani.

Cea mai recenta medalie a castigat-o la 90 de ani, in octombrie 2016, in proba de 5000 de metri mars. Povestea ei spectaculoasa face parte dintr-un proiect nou si inedit creat de agentia Kinecto Isobar.  La 90 de ani, Elena Pagu  a câștigat doua medalii de aur la Campionatul Mondial de Atletism din Australia. Totodata, veterana din România a reușit să doboare 2 recorduri mondiale. Desi numele ei este aproape necunoscut in Romania, pe plan international este recunoscuta si aclamata.

„Știți, competițiile sunt un stimulent, mai ales pentru noi, vârstnicii. Ai un calendar, știi că peste două luni ai o competiție, te antrenezi… ai un scop! Când îți dorești ceva și ești vârstnic, e foarte important. Că dacă nu-ți mai dorești nimic, ești bun de îngropat!“, spunea Elena Pagu.

Povestea ei este un exemplu ca totul este posibil in viata: chiar daca nu te-ai apucat inca, nu este niciodata prea tarziu sa traiesti sanatos. Iar schimbarea nu vine deodata, ci din lucrurile mici facute zi de zi.

elena pagu - bluemonday 150x150Citeste si: Luni, 16 ianuarie 2017 – Blue Monday sau cea mai tristă zi din an!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.