Ia masa în cel mai bun restaurant din lume, Eleven Madison Park

Eleven Madison Park - elevenmadisonpark 1024x691

Ia masa în cel mai bun restaurant din lume, Eleven Madison Park New York este anul acesta orașul ce se poate declara deținătorul celui mai bun restaurant din lume în anul 2017.

Eleven Madison Park, restaurant care reinterpretează bucătăria europeană în stil newyorkez, a fost ales cel mai bun loc din lume unde să servești masa, într-un top al celor mai bune 50 de restaurante.

Condus de chef Daniel Humm, originar din Elveția, restaurantul, situat pe Madison Avenue, la numărul 11, a primit mult râvnitul titlu în cadrul unei ceremonii desfășurate la Melbourne, impunându-se, în ordine, în fața câștigătorului de anul trecut, Osteria Francescana din Modena, și a restaurantului catalan El Celler de Can Roca.

Citește și: Experiențe culinare extreme în restaurante exotice!

Premiul este acordat din 2002 de către o mie de experți independenți (bucătari, jurnaliști, proprietari de restaurante, etc.), sub auspiciile revistei „Restaurant”.

Unul din motivele succesului Eleven Madison Park este chef Daniel Humm. Cu un stil simplu, pur și plin de savoare, chef Humm, ce și-a început cariera în bucătărie de la 14 ani, a urcat treptat și cu multă muncă în rândul celor mai respectați bucătari din lume, iar astăzi se poate declara fericit, deținând cel mai bun restaurant din lume. Și asta la doar 3 ani de la momentul în care s-a mutat în New York.

Este și autorul unei cărți de succes, ce ne poartă prin savoarea bucătăriei newyorkeze, „Iubesc New Yorkul. Ingrediente și rețete”

Sursă știre: Agerpres

Sursă foto: laissezfare.files.wordpress.com

Eleven Madison Park - 12047654 10206426717481678 44885118 n 768x432 150x150Citește și: Rețeta zilei – file de macrou la cuptor

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.