Elevi romani, premiati la Berlin!

- aplicatii telefon2

Sa mai zica cineva ca nu avem copii inteligenti. Tocmai ce am fost premiati la Berlin. Este vorba de patru tineri, elevi la Colegiul National I.L Caragiale. Ce au inventat ei? Au stat , au gandit si au creat un soft educational pentru smartphone. Ce face softul? Cu ajutorul lui… profesorii pot sa predea materia prin jocuri.  O aplicatie care poate fi folosita pentru orice materie si care trimite practic in istorie epoca manualelor tiparite, asa cum le stim noi. Viitorul este online! - aplicatii telefon1

foto: financiarul.ro

” Elevii au primit premiul Alumni Leadership Award în cadrul finalei europene a concursului „Compania anului 2015”, organizată de Junior Achievement Europa la Berlin.

Credit Foto: Pagina de Facebook SmartRead

Elevii au fost premiaţi, vineri, la Berlin cu premiul Alumni Leadership Award, la finala europeană a competiţiei Compania anului 2015.

Cei patru elevi de la Colegiul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti, Vlad Dinu, Alin Ali Hassan, Dumitru Călin şi Elena Laura Codin, au format una dintre cele 37 de echipe de liceeni ce au concurat în finala europeană Compania anului 2015 de la Berlin. Echipele şi-au prezentat proiectele de business în faţa unui juriu format din personalităţi internaţionale din mediul de afaceri şi din cel academic.

În cadrul concursului, juriul a evaluat abilităţile de lider, spiritul de echipă, atitudinea exemplară şi entuziasmul tinerilor din cele 36 de ţări reprezentate în competiţia de antreprenoriat Compania anului 2015, organizată anual de JA Europe. Juriul a selectat cei mai buni 11 elevi  din cadrul competiţiei.

Aplicaţia  SmartRead, dezvoltată de români, îi ajută pe elevi să se evalueze şi să reţină mai multe informaţii din conţinutul unui manual sau al unei cărţi, prin intermediul unor teste. Aplicaţia poate fi folosită pentru orice disciplină şi le este utilă şi profesorilor, care pot obţine informaţii detaliate despre modul în care elevii citesc şi învaţă, permiţându-le să creeze planuri personalizate de studiu.”

citeste mai multe pe gandul.info

 

Live & Believe

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.