Cum se naşte o emisiune TV?

emisiune tv - DSC 9790 1024x681

Cum se naşte o emisiune TV? E o dimineață specială, așa cumva. M-am trezit cu gândul la faptul că în viață trebuie să nu te temi. Și e al dracului de greu! Care este cel mai mare dușman al nostru? Noi înșine!

Nu trece o oră de când am făcut ochi, că îmi scrie o prietenă:

-Emmaa! Succes! Sa fii spectaculoasa cum te stiu! De fapt, just be you!

Eu îi răspund și zâmbesc. Mă bucur că nu mă vede, mai ales că încerc să îmi ascund emoţiile astea ciudate. Zici ca e prima emisie…Cum scapi de emotii? Uneori îmi iese, alteori sunt praf. De câteva zile mă trezesc şi mă culc cu asta în gând. Luni. Lansare. Perfect Imperfect …la TVR!

Vizualizez în minte scenarii, situaţii, invitaţi, teme, filmări. Îmi merge mintea necontenit, ca un CD care redă același și același cântec. Uneori, zici că „patinează”.  Am emoţii, ca niciodată. Şi pe mine mă surprinde uneori cât de tare ne putem încărca când suntem în faţa unei noi provocări. Da, azi e o zi specială! E despre provocare, ieșire din zona de confort şi emoţii.

Mă refugiez în îmbrăţişări furate, îmi strâng copilul în braţe şi mă gândesc la cât de ironică e viața. Idris s-a gandit sa nu o lase pe bunica Micky sã doarmã şi a fãcut febrã, din nou. L-am adormit lipit de mine şi iatã cum emoţiile cad pe locul doi. Miros de copil si clipe de fericire simplã. Şi mai pleacã, dacã poţi, Zeiceasco! Incã mã minunez ce forță poate să-ţi dea sufletul ãsta pur… de om. Fiecare plecare e partea nedreaptă a zilelor noastre. Dar nu e timp pentru lacrimi…

Copilul din mine nu vrea să se despartă de el, iar adultul ştie că trebuie. În cele din urmă ies pe uşă. Înjur în gând şi mă duc spre maşină. Vortex de sentimente! Îmi scot din minte imaginea lui și mă gândesc că o să treacă şi ziua de azi şi voi ajunge la el, mai pe seară.

Acum e timpul pentru pragmatism, că altfel îmi scade glicemia fix la ora lansării. Conduc și mă gândesc că am o  echipă veselă,  o să fie mai ușor. Mă întreb ce simt ei, oare cum sunt ei azi? E un proiect născut  de la zero, pentru toată lumea.

Pentru noi toţi a fost o perioadă de adaptare şi cunoaştere. Puţin peste o luna de zile, ãsta a fost timpul nostru. Simt că îmi iese sufletul din corp, dar încerc să evit încă să mă gândesc la numărătoare inversă: 5,4,3,2,1…eşti. E el, Septimiu Sărățeanu! Să vă fac o mărturisire, a fost chimie după cinci minute de conversație telefonică. Ce se întâmplă când se întâlnesc două fecioare? Haos! :))))

Am vrut să vă arăt puțin din felul în care mi-a tremurat azi cafeaua, genunchii, sufletul. Pentru cei ce nu recunosc că au emoții, vă dau un sfat: Ieșiți din rolul ăsta! Cine n-are emoții, nu pune suflet. Cine nu pune suflet, nu-și iubește publicul și nu înțelege cât de mare e responsabilitatea. Sunt Emma Zeicescu și fac parte din schimbare! Ăsta e crezul meu…

Azi e ziua în care ne revedem, de la 18.35… luaţi telecomanda şi daţi pe TVR. Aveţi ocazia să vedeţi o emisiune Perfect Imperfectă. Sinceri până la capăt! Doamne ajută!

Foto: Ioana Chirita

emisiune tv - emma zeicescu 501x400 150x150Citeste si: BACK IN NEWS – Unde ne revedem din Octombrie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.