În era informatizării, cozile nu se termină niciodată!

cozile - coada dprciv 20121227 1 1024x576

Articol scris de Loredana Negrilă. În era informatizării, cozile nu se termină niciodată! Și în această dimineață, statul la coadă a reînviat mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu. Răbdarea fost pusă din nou la încercare pentru sutele de persoane care s-au  înghesuit  cu noaptea-n cap la Biroul de Înmatriculari Auto din Pipera.

Curtea Direcției de Înmatriculări era plină de oameni cu câteva ore înainte de deschiderea ghișeelor. La ora 8, când începe programul, imaginile se pot asemăna cu cele în care refugiaţii disperaţi caută un trai mai bun, oriunde în Europa. Problema este veche, mulți sunt cei care au nevoie să-și înmatriculeze mașina, să-și schimbe permisul de conducere sau să-și depună dosarul pentru examenul auto, se așteaptă să piardă toată ziua la coadă. Operațiuni banale care interesează majoritatea populației se transformă într-un calvar ce nu are corespondent în realitatea româneasca a momentului.

“Situaţia a devenit insuportabilă în ultimele luni, de când au fost trimişi la acelaşi ghişeu şi cei care îşi depun dosarul pentru a da examen auto. Şefii Direcţiei Regim Permise de Conducere pasează răspunderea către Prefectura Bucureşti, care, la rândul ei, dă vina pe deficitul de personal, deşi legea îi permite să facă angajări”, informează Digi 24.

„Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bucureşti se confruntă cu un deficit de personal de 22%, ca urmare a pensionărilor. În această lună am demarat concurs pentru ocuparea a 16 locuri vacante. Din decembrie va funcţiona şi un sistem de eliberare bonuri de ordine”, a comunicat  Prefectura Bucureşti.

cozile - evaziune 150x150Citeste si: Faci evaziune fiscală sub 20.000 de euro? Adio dosar penal!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.