Ernestine Shepherd – femeia care a învins timpul!

Ernestine Shepherd - ernestine

Ernestine Shepherd – femeia care a învins timpul! Nu trece zi de la Dumnezeu în care noi, cei tineri, să nu ne plângem de ceva. În care să nu dăm vina pe cât de repede trece timpul și noi nu reușim să ne împlinim visele.

Ernestine Shepherd este dovada vie a faptului că toate scuzele noastre sunt inutile și că, atunci când îți dorești cu adevărat ceva, faci. Născută în iunie 1936, Ernestine are un corp de invidiat, un tonus incredibil și reușește, la vârsta la care probabil alții nici nu visează să mai ajungă, să fie un antrenor de fitness iubit și apreciat. Ea este și deținătoare a două titluri de culturism dar apare și în Cartea Recordurilor, drept cea mai bătrână culturistă din lume.

În tinereţe, Ernestine Shepherd nu a fost deloc interesată de sport, iar la 56 de ani era sedentară, lucra ca secretară la o şcoală şi refuza să facă orice fel de efort fizic dacă nu era absolut necesar. Într-o zi, Ernie a fost împreună cu sora ei, Velvet, să-şi cumpere un costume de baie şi ambele au realizat că nu sunt în cea mai bună formă fizică, aşa că au decis să meargă la sala de gimnastică.

Citește și: Truc bizar pentru a deveni într-o secundă cu 10 ani mai tânără

La scurt timp, Velvet a murit din cauza unui anevrism cerebral, iar Ernie a fost devastată, însă ştia că sora sa şi-ar fi dorit să continue ceea ce au început împreună şi, treptat, a reuşit să-şi transforme nu doar corpul, ci şi întreaga viaţă.

Ernestine Shepherd: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a adus până aici. Sunt încă determinată, dedicată şi disciplinată, astfel încât să mă menţin în formă. Aştept cu nerăbdare să văd tot ceea ce mi-a pregătit Dumnezeu, pentru că abia am început.“

Sursă foto: boredpanda.com

Sursă știre: Adevărul.ro

Ernestine Shepherd - 60 year old fashion model swimwear campaign yasmina rossi 8 768x628 150x150Citeste si: Sexy în costum de baie la 61 de ani

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.