„Eu cu ce mă îmbrac iarna asta?”

îmbrac - modaiarna

„Eu cu ce mă îmbrac iarna asta?” Pentru a răspunde la întrebările  femeilor de peste tot: „Eu cu ce mă îmbrac?”, iarnă această se poartă ţinutele lejere, care evidenţiază corpul şi dezvoltă încrederea în propriile forţe. Pentru că o femeie care se simte bine în hainele ei, e încrezătoare. Din încredere vine puterea. Iar o femeie puternică e frumoasă.

Astfel, la răscrucea dintre sezoane, anotimpuri sau mai nou, de la o săptămână la alta, ne punem întrebarea „ eu cu ce ma îmbrăc?” şi luăm deja clasica postură în faţa dressingului, oricum mult prea ofertant pentru a ne putea decide doar la o combinaţie.

Pentru a simplifica puţin lucruri, am analizat cele mai”hot” apariţii şi combinaţii vestimentare ale momentului âi am ajuns la câteva concluzii simple, uşor de implementat n cotidian folosind item-uri de bază ale sezonului de toamnă/iarnă.

Un prim răspuns, ce sintetizează perfect noţiunea de abordare stilistică generală a sezonului actual este: lejer. Piesele vestimentar îmbracă perfect corpul, nu îl mai încorsetează inutil, ba din contră, îi oferă libertate de mişcare: puloverele sunt maxi, pantalonii inspiraţi din zona sweatpants, paltoanele sunt şi ele over-sized.

Pentru că am menţionat paltoanele, focusul central al sezonului rece, el sunt primele cărora trebuie sa le acorzi atenţie în următoarele luni. Cu cât mai lungi, cu atât mai bine.Cu cât sunt mai destructurate, în stilul „ halat”, cu atât vei fi mai aproape de modelul ideal al sezonului. Astfel, oricare ar fi ţinuta ta, un mantou maxi, ce depăşeşte genunchii, va fi ingredientul perfect pentru un look stylish de iarnă.

Dacă nu eşti adepta modelelor lungi, în acest sezon poţi aborda cu succes o jachetă stil capă sau poncho. Hit-ul de nestăvilit al finalului de an, „the blanket” este piesa adorată de vedete, dar şi de fashionistele împătimite şi este pe cât de simplă, pe atât de versatilă.

Citește continuarea pe one.ro

îmbrac - brigitte bardot 2 150x150Citeste si: [VIDEO] Frumusețea femeilor din Franța în ultimii 100 ani!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.