“Eu nu vorbește românește, eu bărbat adevărat.”

bărbații - femeielaptopscream

Articol scris de Elisabeta Pancea “Eu nu vorbește românește, eu bărbat adevărat.” Zilele trecute, abordare pe un cont de socializare.”Bună! Ce mai faci? Eu sunt Florin”. Răspund salutului, mulțumesc pentru întrebare și consider suficient, numele meu fiind clar scris. Îmi vad liniștită de treabă când, fugitiv, mai arunc un ochi peste dialogul început.

O listă de mesaje cu întrebări despre vârstă, loc de muncă, oraș și altele stăteau afișate în fereasta conversației iar ca încheiere, replica: “Ești într-o relație, de-aia nu răspunzi. Scuze, nu vreau să creez probleme”.

Puțin șocată, dar mai mult curioasă, îl întreb pe respectiv de unde legătura relației cu faptul că nu răspund. Așa am aflat cum sunt împărțiți bărbații în cele doua mari categorii: cu logică și fără logică, dar mai sunt pierduți câțiva mai normali, aia din categoria Bărbați, care nu-și bagă nasul unde nu le fierbe oala.

Bărbații care își folosesc logica în cucerirea unei femei se gândesc, în primul și în primul rând, la “inocența” pe care o lasă să se vadă. Transmit un mesaj de seriozitate, n-ar vrea să dezbine o relație, să creeze probleme, caută relații serioase. Totodată, ei verifică prada, așteptând să vadă dacă reprezentanta sexului feminin va cădea în ispită sau va rămâne, liniștită, în relația ei.

Bărbații care nu gândesc logic și pe care îi recunoaștem ușor, după expresia “glumeam”. Dacă le spui absolut orice lucru, îți transmit direct, fără prejudecăți că ești o înfumurată, ignorantă care nu știe de glumă și că nu gândești. E suficient să le oferi un răspuns sarcastic, ca să înceapă să se dea mari și, dacă ai răbdarea și curajul să le transmiți și câteva citate scrise cu ghilimelele de rigoare din Codul Bunelor Maniere sau DEX s-au pierdut.

Pentru bărbații din aceste doua categorii nici un răspuns nu este satisfacator. Dacă încerci să le explici că tu nu ți-ai făcut un cont de socializare pentru a fi cucerită, toate complimentele primite se vor duce pe apa sâmbetei, pentru că imediat ce simt că “nu le aparții”, nici tu nu mai ești interesantă și frumoasă.

Din fericire, dacă ai puțin tupeu și o doză de sarcasm, dar și o imaginație bogată, vei avea cea mai veselă după amiază. Începând de la “Codul Bunelor Maniere menționează ora 20:00 ca fiind ultima ora de deranjare a persoanelor.” si până la “Știi ce înseamnă cuvântul PR ?”, pentru cazurile în care își face loc întrebarea (mai degrabă afirmația, avand în vedere lipsa semnului de întrebare) “cf frumoas-o ai PR”. Reacțiile diverse stârnesc amuzamentul, iar răspunsul majoritar este “Vb pe privat, de ce să scriu corect? Mai ai si pretenții? Te crezi perfectă?”.

Astfel, ajung să petrec după-amieze întregi răzând de “atacul” adus de persoanele care nu au argumente pentru acțiunile făcute. Cred că e una din marile satisfacții ale plăcerii de a învăța.

bărbații - Lovers Handing World End ipad wallpaper ilikewallpaper com 150x150Citeste si: 1+1=3

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.