EUROPAfest – Muzică, nu zgomot. Calitate, rafinament, culoare

Europafest - europa fest

EUROPAfest – Muzică, nu zgomot. Calitate, rafinament, culoare EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic sărbătoreşte 24 de ani de muzică bună sub sloganul “It’s all about live quality music!” prin zece evenimente majore. Festivalul a primit in 2015 titulatura EFFE – Europe’s Finest Festivals, iar de 12 ani se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale.

Joi, 11 mai, EUROPAfest îşi deschide larg porţile şi invită lumea bună să i se alăture într-un maraton de evenimente pline de culoare şi rafinament. Şi în acest an festivalul începe cu dublu Opening Concert – Bucureşti și Sibiu. Două categorii de spectatori, una iubitoare de jazz şi blues, cealaltă de clasic, se vor delecta la un concert deosebit. Indiferent de oraş, seara promite emoţii, trăiri intense şi experienţe autentice alături de artişti de prima ligă.

Citește și: Când femeile obosesc

Invitat în studioul Perfect Imperfect, Luigi Gadeos, director al festivalului EuropaFest ne-a vorbit despre ce vor primi în dar spectatorii care vor fi prezenți în sălile de spectacol:

”Debutăm la București și Sibiu, ca în ultimii 5-6 ani. La Sibiu cu un concert simfonic, iar la București cu American Jazz Night, la teatrul Odeon, ora 19. La nivel de invitați internaționali este destul de greu să stabilesc o ierarhie, dar pot spune simplu că la nivelul EuropaFest sunt mai multe programe. Cel mai vizibil, Bucharest International Jazz Competition, care a debutat acum 11 ani și care aduce 22 de trupe de Jazz, aproape cât 3 festivaluri. Biletele sunt vândute la nivelul sălilor unde se desfășoară (Odeon, Cinema Pro) și sunt cele mai ieftine posibile pentru un eveniment internațional.”

Sursă foto: ziarulclujean.ro

Europafest - bmw i3 test 0 150x150Citește și: Adrian Mitrea:”Piața auto s-a deblocat,vânzările de mașini au crescut”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.