INTIMIDARE – Reactia familiei Aurei Ion, studenta decedata in accidentul aviatic din muntii Apuseni

- 6 avion prabusit Apuseni 595dabbc1d

De ce nu imi plac carcasele umblatoare?  Parerea mea despre oameni e simpla, esti OM daca lasi ceva in urma ta. Ceva bun, un ajutor dat cand cineva nu se asteapta sau cand totul se prabuseste, o vorba buna sau o decizie inteleapta. Ce am invatat dupa accidentul din muntii Apuseni? Nimic!

- 6 avion prabusit Apuseni 595dabbc1d1

foto: emaramures.ro

Proceduri aveam si avem, Oameni mai putin. Oameni au fost padurarii care i-au cautat si gasit pe cei ramasi in viata, puteau foarte bine sa inchine un pahar de palinca si sa nu ii intereseze. Ce sa fac eu acum cand imi vine in minte imaginea lui Iovan intre fiare sau a Aurei Ion…in soc hipotermic? Si ce sa-mi fac daca nu pot sa uit urmatoarele declaratii? Si ce sa fac cand familia Aurei Ion vorbeste despre intimidare? Sa tac? No. thanks!

RADU STROE – Ministrul Internelor de atunci  –Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia”

 

RAMONA MANESCU- Ministrul Transporturilor la vremea respectiva  – „Nu am emoţii, de ce să am emoţii? Să-mi spună cineva să-mi dau demisia şi vedem, nu mă simt vizată de ancheta procurorilor”. ( sursa Gandul.info)

 

Nu imi plac carcasele umblatoare pentru ca NU AU SUFLET! Refuz sa uit si azi …ca si atunci. Azi,  familia Aurei Ion reactioneaza si vorbeste despre intimidare,  dupa ce au primit raportul CIAS.

  • DECLARAŢIE PROVIZORIE FAŢĂ DE RAPORTUL FINAL EMIS DE CIAS CU PRIVIRE LA INVESTIGAŢIA ACCIDENTULUI AVIATIC DIN MUNŢII APUSENI

„Astăzi, 19 octombrie 2015, CIAS a prezentat familiei defunctei Aurelia Ion raportul final al investigaţiei accidentului ce a avut loc la 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni. Urmează ca, în cel mai scurt timp, familia Aureliei Ion să emită un punct de vedere cu privire la conţinutul Raportului emis de către CIAS, precum şi cu
privire la numirile făcute la nivelul comisiei de investigaţie a accidentului. Faţă de acestea, familia urmează să solicite Ministerului Transporturilor verificarea membrilor comisiei de investigaţie, mai precis dacă aceştia îndeplineau criteriile impuse de lege pentru a putea efectua investigaţia accidentului.  Familia Aureliei Ion arătă că va continua toate demersurile începute, că
ancheta penală trebuie să îşi urmeze cursul firesc pentru stabilirea împrejurărilor accidentului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate. De asemenea, familia, prin avocat, a solicitat Parchetului administrarea mai multor probe, inclusiv efectuarea expertizei tehnice de specialitate. Familia arată că, la data de 20 ianuarie 2014, niciuna dintre instituţiile implicate în eveniment nu a respectat întocmai legile, procedurile, regulamentele
în vigoare la acel moment. De asemenea, mai arătăm că, s-a încercat intimidarea doamnei avocat  Laura Beleca, avocatul familiei, precum şi destabilizarea activităţii cabinetului acesteia.”

Am sa urmaresc subiectul si va tin la curent

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.