4 exerciții simple și foarte eficiente pe care le poți face la birou

exerciții simple - exerci  ii simple 1024x684

4 exerciții simple și foarte eficiente pe care le poți face la birou. Vrei să faci mișcare dar ești mai mereu la birou? Asta nu înseamnă că nu poți să ai setul tău de exerciții pe care să le faci când ai o fereastră între ședințe. Unele dintre ele se pot face chiar fără ca șeful și colegi să te vadă. Și da, sunt eficiente!

Specialiștii, jurnaliștii și bloggerii vă reamintesc în fiecare zi că mișcarea chiar și la birou este minunată pentru sănătate. Tu de ce vrei să rămâi sedentar?

” Cu ocazia asta vă reamintesc faptul că este indicat să vă ridicați de pe scaun la fiecare 15-20 de minute și să faceți măcar câțiva pași. Un minim de mișcare este absolut necesar dacă țineți la sănătatea voastră. Tocmai de asta încerc să vă prezint antrenamente ușoare, pe care să le puteți face oriunde, fără să vă încurce programul prea mult.”, spune Andreea Sava pe blogul personal. 

Afla mai multe despre o viata sanatoasa aici: Andreea Sava

foto: news.nike.com

exerciții simple - Looking at the clouds1 150x150Citeste si:10 beneficii ale SPORTULUI pentru sănătate

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.