Exerciţiu care îţi lucrează tot corpul în câteva secunde

Exerciţiu - PlankChallengeOpenerCR 1024x576

Exerciţiu care îţi lucrează tot corpul în câteva secunde. Placa este un antrenament extrem de simplu şi bun pentru că antrenează toţi muschii din corp. Îl poţi face acasă, fără un echipament special şi dă rezultate spectaculoase.

 

Placa este un exerciţiu complet, care lucrează muşchii abdominali, fesieri, braţele, spatele şi picioarele. De fapt, cam tot ce ne interesează în materie de antrenament. Ajută la reducerea grăsimii din zona abdominală şi la conturarea muschilor abdominali. Repetat în fiecare zi, acesta ajută la tonifiere şi la creşterea rezistenţei fizice. În plus, tonifiază întregul corp şi lucrează foarte bine musculatura.

Sigur că la prima vedere pare simplu, dar ai să vezi că la început nu vei putea să stai în poziţia placă mai mult de câteva secunde. Repetat zilnic, însă, acest exerciţiu poate fi făcut pe un durata mai mare, iar într-o lună poţi ajunge să susţii corpul chiar şi câteva minute. Accepţi provocarea?

Citeşte şi: 5 exerciţii pentru un abdomen tonifiat

 

Exerciţiu - istock 000043971934 medium cut 150x150Foto: divahair.ro, muscleandfitness.com

Citeşte şi: Exerciții pentru posterior de braziliancă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.