Eye Contact. Priveste inainte!

- FB IMG 14448938739301 1024x576

Au trecut prea multe peste noi, griji, conflice, finante care nu ies si intr-o zi iti dai seama ca nu l-ai mai privit de mult in ochi…sau poate ca n-ai mai avut ochi pentru ea. Si uite asa picam, din nou, la testul vietii, fara nicio sansa, pentru ca viata asta haotica ia din tine ce e mai frumos. Raman in urma carcase hidoase, incruntate si fara speranta. Nu avem solutii si  nici macar nu mai cautam. Azi sunt imuna, rece si satula. Dar daca a fost ceva ce m-a scos din starea asta de „pierduta in spatiu”, a fost un experiment care se va intampla sambata, la noi si la nivel mondial.

- FB IMG 1444893873930

Eye Contact!

Priveste  in fata, acolo unde e EL sau EA sau… pur si simplu un strain. Ideea e simpla, in lumea digital-haotica, ne instrainam, ne izolam, ne facem singuri prizonieri. Uitam sa socializam, sa mangaiem si mai ales sa privim. M-am surprins ieri admirand prin parbriz, frunzele copacilor de pe Kiseleff. Ce frumusete!  Uitasem sa privesc. Asa ca, daca va intereseaza sa priviti si sa luati parte la un experiment care vrea sa imbunatateasca conexiunea umana, mergeti sambata in Parcul Izvor, intre 15.00-18.00. Have fun!

vezi mai multe detalii aici: Eye Contact!

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.