F. Secureanu: „Îi am înregistrați pe toți!”

F. Secureanu - secureanu 465x390

Text de Loredana Negrilă F. Secureanu: „Îi am înregistrați pe toți!”. Noi dezvăluiri grave despre fostul manager de la Spitalul Malaxa. Echipa de jurnalisți de investigație de la GSP a venit luni, cu noi dezvăluiri incredibile despre fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Conform acestora, managerul deține sute de ore de înregistrări cu discuții fără echivoc despre bani și destinatarii acestora.

De asemenea, Secureanu mai are un dosar penal la DNA pentru ”infracţiunea de cumpărare de influenţă” la postul de televiziune OTV.

În mai multe convorbiri cu apropiații, Secureanu le-a spus că ”tot ce mi s-a întîmplat va fi suportat și de cei cărora le-am dat. Îi am înregistrați pe toți!”, iar argumentul folosit de medic îl reprezintă chiar înregistrările pe care le deține.

”De fiecare dată cînd dorea să discute ceva delicat, despre bani sau combinații, ieșea din biroul său și se ducea, în spatele anticamerei, unde este o încăpere mică. Acolo avea microfoane. Dar nu numai acolo!”, relatează o sursă din spital.

Echipa de investigație mai afirmă că Secureanu era fericit indiferent de cine ieșea învingător în alegeri, deoarece el consideră că îi are la mână pe toți politicienii prin înregistrările avute.

Citeste si: Nereguli grave la Spitalul Sfânta Maria!

Mai mult, jurnaliștii au obţinut zece contracte încheiate între spital şi firma SC Yarouse Jewellery SRL, desfiinţată între timp, în urma cărora societatea a primit zeci de mii de lei pentru servicii de sterilizare a instrumentarului de la ginecologie. Patroana firmei a declarat pentru tolo.ro că a curăţat acasă instrumentarul, soţul ei fiind bijutier şi având cunoştinţe în domeniu.

Totuși, se pare că aceasta era o formă prin care Secureanu îi cumpăra bijuterii iubitei sale de 24 de ani.  De asemenea, spitalul decontează şi o factură de 20.000 de lei pentru traficul de date în roaming consumat de tânără într-un concediu în Croaţia. Fiind atât demare factura, contabilii au decis să o plătească eşalonat.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a decis saptămâna trecută demiterea din funcție a managerului Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, în urma neregulilor semnalate în presa, în toată această perioadă.”Am decis demiterea managerului spitalului Malaxa și urmează să anunțăm care va fi conducerea spitalului din acest moment. Este decizia pe care am putut s-o iau în acest moment”, a spus Gabriela Firea.

Foto: static3.evz.ro

F. Secureanu - vlad voiculescu 150x150Citeste si: Nereguli grave la Spitalul Sfânta Maria

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.