Fă o cură cu miere de Palmier. Te scapă de afecțiuni!

Fă o cură cu miere de Palmier. Te scapă de afecțiuni! - received 1161127140565192 683x1024

Ciudata Miere de Palmier. M-am tot gândit să vă spun mai multe despre ea. În primul rând de ce spun ciudată? Pentru că e din palmier, iar asta mă face să mă uit ciudat la ea. Cât despre aspect? E ceva mai închisă la culoare, dulce dar nu în exces și foarte sănătoasă. Am găsit-o în Tenerife și de atunci stă pe frigider. Așa că am căutat să aflu care e treaba cu miere de palmier. Bătrânii canarioți spun că mierea de palmier este leac curat pentru mai multe afecțiuni
Fă o cură cu miere de Palmier. Te scapă de afecțiuni! - received 1161121487232424

photo credit: Fotograv

Mierea de Palmier este un produs tipic canariot, obținut din seva din Insulele Canare data de palmier, care seva este cunoscut sub numele de Guarapo . Mierea de palmier se obține din fierberea sevei preț de câteva ore până când mierea dobândește această culoare închisă.

Ce proprietăți are?

  • Super VITAMINIZANTĂ –  Mierea de Palmier este bogată în vitamine. Cei din Tenerife spun că mierea lor de palmier este bogata in oligoelemente de baza, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu si zinc. tocmai de aceea este foarte utilizată foarte des în meniul copiilor.
  • Super IMUNIZANTĂ –  este folosită pentru meniul persoanelor aflate în convalescentă pentru proprietățile ei imunizante.

La ce afecțiuni este folosită?

  • Infecții în cavitatea bucală – Bătrânii spanioli folosesc mierea de palmier pentru afectiunile de la nivelul gurii. Ei fac gargară cu miere de palmier, în încercarea de a scăpa de infecțiile de la nivelul mucoasei bucale.
  • Infecții urinare – Femeile spaniole o folosesc cu succes pentru a scăpa de infecțiile urinatre. Mierea de palmer curăță uretra, regleză urina și face ca infecțiile urinare să fie mai rare.
  • Afecțiuni digestive –  În folclorul spaniol, mierea de palmier are rol în a rezolva și problemele digestive.

Mierea de Palmier și-a găsit rostul și în bucătărie. Mierea de palmier este folosită în sosuri, fripturi din carne și delicii dulci. Wow – pandispan cu miere de palmier! 

Fă o cură cu miere de Palmier. Te scapă de afecțiuni! - miel de Palma

foto:gomeratoday.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.