Facebook introduce reclame în aplicația Messenger

Facebook - facebook

Facebook introduce reclame în aplicația MessengerFacebook va permite inserarea de reclame în pagina de start a serviciului său de mesagerie instantanee, Messenger, a anunțat compania americană, marți. Această inițiativă reprezintă o nouă modalitate pentru celebra rețea de socializare de a-și crește veniturile obținute din publicitate, conform Agerpres.

După teste „promițătoare” în Australia și în Thailanda, „reclamele din Messenger sunt generalizate”, a declarat compania într-un comunicat, subliniind faptul că 1,2 miliarde de persoane utilizează serviciul Messenger cu regularitate. Facebook a invitat agențiile de publicitate să creeze reclame pentru pagina de start a aplicației mobile Messenger, care vor permite acestor companii să se adreseze unui număr mai mare de utilizatori.

Citește și: Rețeta zilei – File de pește cu sos de avocado

În prezent, agențiile de publicitate pot să contacteze doar utilizatorii serviciului Messenger care au avut deja o conversație cu aceste companii. Facebook nu a precizat data la care publicul larg va începe să vadă aceste reclame în meniul de start al aplicației Messenger. Anunțul a fost făcut în contextul în care Facebook caută noi metode pentru a-și crește cota de piață în cadrul publicității digitale, care reprezintă partea principală a cifrei sale de afaceri.

Rețeaua de socializare, care a depășit recent pragul de 2 miliarde de utilizatori lunari, a ajuns la saturație: nu mai există locuri în care pot fi plasate mai multe reclame — de aici decizia de a deschide serviciul Messenger într-o manieră mai largă în fața agențiilor de publicitate.

Sursă știre: Agerpres

Facebook - concert 150x150Citește și: Festivalul Rock the City 2017, anulat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.