Facebook a lansat aplicația Town Hall!

Town Hall - townhall

Facebook a lansat aplicația Town Hall! Nu puțini au fost cei care au spus, de-a lungul întregii perioade de desfășurare a protestelor din România, că rețeaua Facebook este cea care a jucat un rol major în mobilizarea și activarea celor care au participat la cele mai mari proteste din istoria României.

Citește și: Ziua mondială a somnului!

Iar lucrurile nu sunt departe de adevăr. Nu doar în România, ci peste tot în lume, rețelele sociale au căpătat un rol major în ceea ce privește societatea civilă, implicarea oamenilor în viața politică și socială. Iar acum, odată cu ultimele anunțuri de la Mark Zuckerberg, se mai face un pas înainte: Facebook lansează aplicația Town Hall, care le va permite utilizatorilor să știe care le sunt reprezentanții de la nivel central și local în administrația publică.

Vor exista două opțiuni: aceea de a urmări postările persoanei respective dar și aceea de a o putea contacta și de a-i adresa întrebări. Momentan aplicația este valabilă doar pe teritoriul SUA și nu există o dată cunoscută pentru momentul în care va fi lansată și în Europa.

Sursă foto: wired.com

Town Hall - andreea marin si mihaela radulescu 465x390 150x150Citeste si: Andreea Marin: „Mihaela Rădulescu, vulcanică. Și eu sunt o furtună!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.