Ce nu facem când ne amorezăm!

amor - editorial emma

Ce nu facem când ne amorezăm! S-a dat jos din maşină. Purta o geacă de piele, deşi afară erau 27 de grade. Îşi aranjează tacticos ochelarii şi se îndreaptă hotărât spre gura de metrou- Universitate.

Stau bară la bară şi mă uit. Nu înţeleg geaca, dar pare la vânătoare! Merge apăsat, cu pas uşor, de „cocoş”. Se aşează ostentativ lângă ea, păr roşcat, bluza de macrame, relaxată!

Ea îl priveşte, el se ridică şi vine în faţă ei. Păstrează geaca. Ea râde şi îi ridică ochelarii, el zâmbeşte cald şi se uită în jur. Apoi, o sărută! Pentru binele temperaturii corporale, sper că a renunţat la geacă în următoarele cinci minute. Ce nu facem când ne amorezăm!

Citește și: O femeie deșteaptă în amor

Suntem în stare să mutăm munţii din loc, dar totuşi simţim nevoia să convingem. Să o, să îl convingem. Când ne îndrăgostim devenim brusc mai atenţi la noi. Ne apucăm să slăbim, facem sport sau ţinem dietă, ne cumpărăm haine noi şi ne întrebăm dacă o să placă „jumătăţii”. Nu uităm de parfum şi suntem ceva mai veseli, avem o miză, un joc, o treabă.

Suntem acolo, implicaţi să cucerim şi să fim acceptaţi. Avem nevoie de confirmarea că ea/el ne place. E concurs viteză de complimente şi prezentări cât mai elegante. Vrem să fim cunoscuţi pentru lucrurile bune, întunericul din noi îl ţinem încă ascuns. Frumosul e iubit mai uşor, doar nu o să îi spunem acum ce lucruri complicate ducem cu noi. Fiecare are şi o jumătate neagră tare, important e să ne-o acceptăm. Şi să ne-o accepte…cândva.

Ce nu facem când suntem îndrăgostiţi! Purtăm geacă de piele sau mergem la solar, suntem atenţi la actualitate, poate se naşte vreo discuţie şi nu vrem să părem tonţi. Ne grăbim la întâlnire cu fluturi în stomac şi flori în mână. Înţelegem orice şi acceptăm că „jumătatea” a avut o zi proastă. Ne oferim umărul şi aducem umorul în scenă. Râsul o/îl va face să iasă din zona aia complicată. Facem totul. De ce?

Pentru că atunci când suntem îndrăgostiţi…suntem cea mai bună versiune a noastră! Minte-mă frumos…

Sursă foto: Fotograv

amor - clooney 150x150Citește și: George Clooney a devenit tată de gemeni

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.