Tu faci cumpărături online?

cumpărături online - shopping online

Tu faci cumpărături online? Vremurile pe carele trăim ne-au obligat să ne adaptăm din ce în ce mai mult tehnologiei. Și avântului pe care aceasta l-a luat. Am înlocuit aproape toată viața noastră reală cu trăirile virtuale. Și nu avea cum să nu se întâmple asta și pentru cumpărături. Din ce în ce mai mulți români aleg varianta să facă cumpărărturi online, iar motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt variate.

Avantaje

Timp economisit. Așa cum vorbeam anterior, lipsa timpului reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntăm. Însă dacă optezi pentru shopping-ul online poți economisi timp prețios. Prin urmare, în loc să alergi prin magazine după ce ai avut o zi încărcată la serviciu, mai bine te relaxezi urmărind un film, discutând cu prietenii sau distrându-te alături de copiii tăi și de ceilalți membri ai familiei.

Cumperi non-stop. Spre deosebire de magazinele fizice, cele din spațiul virtual nu se închid niciodată. Așadar, poți face cumpărături oricând dorești tu sau când ai nevoie, chiar dacă este dimineață, miezul nopții sau, de ce nu, zi de sărbătoare.

Zeci de modele din care să alegi. Atunci când cumperi online, unul dintre cele mai bune aspecte e faptul că ai zeci de opțiuni în ceea ce privește modelele produsului pe care vrei să-l achiziționezi. Poți face o comparație între ele și să decizi care te avantajează. Și, pe lângă asta, șansa de a găsi mărimea potrivită este mult mai mare comparativ cu situația în care faci shopping în mall, de pildă.

Review-uri ale produselor. Dacă îți este dificil să te hotărăști în privința unei achiziții, atunci poți să citești părerile sincere ale celorlalți clienți în legătură cu un anumit produs. Există o mulțime de astfel de review-uri, așa încât ai certitudinea că vei lua o decizie corectă și în cunoștință de cauză.

Dezavantaje

Nu poți proba. În cazul produselor electronice și electrocasnice ori a bijuteriilor, shopping-ul online este alternativa perfectă. Însă dacă vorbim de articolele vestimentare și de încălțăminte, situația se complică. De ce? Pentru că magazinele online nu îți oferă posibilitatea de a proba ceea ce vrei să achiziționezi.

Produse neconforme cu eticheta. Dacă în magazinele fizice poți analiza produsul, asigurându-te că totul este în regulă, în cele din mediul online situația este cu totul alta. Probabil, ți s-a mai întâmplat să comanzi și să ți se livreze un produs care nu corespunde descrierii de pe etichetă.

Sursă foto: cdn.wallpapersafari.com

Citește continuarea pe blog.originals.ro

cumpărături online - Femei razand bancCiteste si: [VIDEO] Provocare – Cât reziști să nu râzi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.