Vrei să faci cumpărături pentru cei mici? Uite o idee (P)

faci cumpărături - faci cump  r  turi 1016x1024

Vrei să faci cumpărături pentru cei mici? Uite o idee (P). Suntem în luna Decembrie, așa că Moșul mi-a trimis un mesaj. Îl rugasem să îmi spună de unde se aprovizionează cu jucării pentru copii. A zis că anul ăsta, mai ales că sunt alegeri, trebuie să fie atent la chletuieli. Are o problemă cu sursa de finanțare!

Așa că Moșul m-a rugat să vă spun că dacă vreți să aveți parte de jucării frumoase și totuși să vă rămână bani și pentru o vacanță în doi, ar fi bine să comandați online.

Una dintre variantele care mi-a atras atenția este  lumea magică de la M-JO.  Magazinul a luat nastere în  2013 de la o simpla idee, „Să facem viața elevilor mai colorată” . E bine să știți că această afacere de familie a  pornit de la ideea de a fi aproape de copii și de a le face viața mai frumoasă. 

După câțiva ani în care au adus bucurie în viața celor mici, în luna noiembrie 2016 magazinul a intrat și în zona online, tocmai pentru a-i ajuta pe părinți să economisească timp și bani! 

faci cumpărături - masina cu telecomanda demontabila 600x600 300x300

M-JO îți pune la  dispoziție o ofertă generoasă de jucării și rechizite. Eu am ales pentru Idris o mașină sport cu telecomandă. Abia aștept să văd câte zile rezistă în mâinile „meșterului” cel mic!

faci cumpărături - logo mare
Intra sa vezi toate jucariile aici: M-JO
Foto: icashloans.org

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.