Faci sport seara? Ai 4 motive să continui!

sport - sportseara

Faci sport seara? Ai 4 motive să continui! Fiecare femeie ce îşi doreşte un corp suplu şi tonifiat practică un sport. Fie că aleargă pe bandă în sufragerie, sau încălţată în pantofi cu toc, spre muncă, femeile sunt în continuă mişcare. Totuşi, se spune că seara nu poţi dormi dacă faci sport. Mit sau realitate? Iată câteva beneficii ale practicării sportului seară:

1.Faci alegeri mai sănătoase după ce pleci de la serviciu. Dacă mergi la sala după ce ai terminat programul de lucru, ai mai puţine şanse să faci alegeri care ar putea dauna siluetei. Nu vei mai merge la restaurante sau nu vei stă în faţă televizorului cu o pungă de chips-uri în mâna.

2.Vei dormi mai bine. Când ai prea multă energie şi nu poţi să dormi noaptea, ai putea încerca să faci mişcare înainte să te culci. Astfel, vei reuşi să scapi de energia în plus, vei dormi mai bine şi te vei trezi odihnită.

3.Respecţi cu uşurinţă programul de mişcare. Dimineaţă, îţi poate fi greu să te trezeşti şi uneori alegi să dormi în plus în defavoarea sportului. Ai mai multe şanse să ajungi în fiecare zi la sala dacă îţi propui să faci acest lucru seara.

Sursă foto: Adevărul.ro

Citește continuarea pe A1.ro

sport - maleFeminism110314 150x150Citeste si: Feminismul – revoluție sau involuție?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.