X Factor l-a descoperit pe noul CARLA’S DREAM !

x factor - upload cover 1024x301

X Factor l-a descoperit pe noul CARLA’S DREAM ! Showul de talente muzicale de la Antena 1 își continuă audițiile pentru descoperirea celor mai bune voci care să ajungă sub mâinile antrenorilor Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dream.

Ediția din acest weekeend a avut în mod cert un star, pe numele lui Alex Mladin. Acesta a interpretat hitul „Eroina„ într-o manieră care a cucerit juriul, publicul și i-au adus și 4 de DA din partea antrenorilor. A venit pe scenă, gata să îl impresioneze pe Carla’s Dreams, dar şi pe ceilalţi juraţi. Uşor timid, dar nerăbdător să cânte, Alex și-a luat inima în dinți și a pornit spre visul său.

Iar jurizarea a fost fix aşa cum ne-am imaginat! „Ai cucerit publicul şi pe noi! Eşti o provocare pentru orice antrenor”, a spus Delia. „Mi se pare cea mai bună interpretare a acestei piese, pe care am auzit-o la X Factor”, a fost părerea lui Ştefan Bănică. Şi cea mai aşteptată părerea a fost cea a lui Carla’s Dreams, evident. „Eşti ca un câmp nesăpat încă, dar cu pământ foarte fain”.  Să fi fost de bine? Să fi fost de rău? Din moment ce Alex a primit DA din partea juratului, înseamnă că totul a decurs exact aşa cum ar fi trebuit.

Citește continuarea pe A1.ro

x factor - horia brenciu 2014 768x557 1 150x150Citeste si: Turneu naţional Horia Brenciu! Omul-spectacol vine la tine !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.