De ce se simt femeile complexate?

complex - girl woman long haired

De ce se simt femeile complexate? Aceasta este o întrebare care nu ar trebui să treacă atât de ușor pe lângă noi. Da, am evoluat mult ca societate, femeilor pot accede la orice tip de joburi vor, pot conduce companii mari spre succes, pot câștiga mai mulți bani decât bărbații.

Dar, dincolo de această imagine pozitivă, optimistă, realitatea este că femeile, în orice colț al lumii ar fi ele, acumulează, de multe ori, frustrări, complexe, frici, care le vor urmări uneori toată viața. Studii recente dovedesc că femeile sunt cu mult mai complexate decât bărbații, într-un procent care poate ajunge și la 60% din subiecții cercetărilor.

Citește și: [VIDEO] Campanie ”Kalvin Klein sau nimic”

Care sunt cele mai dese motive de complexare pentru femei?

1)Peste 85% dintre respondentele studiului au afirmat ca sunt continuu preocupate de aspectul lor fizic.

2)Banii. Aceștia sunt extrem de importanți pentru femei. Conform studiului, cele care câștigă sub 2500 de lei pe lună se simt foarte complexate, întrucât nu își pot satisface toate dorințele.

3)Femeile care au trecut de 25 de ani se îngrijorează din ce în ce mai mult cu privire la cariera lor, mai ales dacă pana la aceasta vârstă nu au avut niciodată un job stabil, ci au schimbat foarte multe locuri de muncă. De asemenea, încep sa apară frustrările din cauză că trebuie să o ia mereu de la început, pe poziții de juniori, iar beneficiile nu sunt deloc satisfăcătoare. Se pare că femeile care lucrează în firme mici se simt mai complexate decât cele care au joburi în multinaționale.

Citește continuarea pe: Agerpres.ro

Photo via VisualHunt.com

complex - emma 150x150Citește și: Încotro mergi când nu te grăbeşti?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.