Mărturisirile unei FEMEI frumoase!

FEMEI frumoase - femei FRUMOASE
Galerie Foto

Priviri furate peste masă, foc interior şi energie care pulsează. O văzuse la capătul barului când își comandase cu mare lejeritate un wisky sec. S-a uitat la ea şi ştia că frumuseţea aia blondă, ar fi putut să fie chiar EA! A admirat-o în secret, în timp ce își nota în suflet… colţul gurii, ochii negri şi privirea intensă. Când i-a zâmbit, a crezut că ceva în toracele lui se va rupe! Mărturisirile unei FEMEI frumoase!

Da, să fii o femeie plăcută privirii e o treaba făină. Să nu fim IPOCRITE, ăsta e adevărul! Să nu lăsaţi vreo domnișoară răsfăţată să va spună contrariul. O femeie frumoasă are de câştigat în viaţa asta. Ne place sau nu ne place, frumusețea este o „armă feminină” şi cel mai întâlnit motiv de discriminare.

De mici copii suntem obişnuiţi cu ideea de frumos, jucăria este frumoasă, ce pisica frumoasă, etc. Ideea de frumos ne este întipărită de mici în minte şi, câteodată, în suflete. Dacă am avut norocul să ne naştem mai arătoşi, în principiu vom sta mai bine la capitolul încredere în sine. Ştiu, nu e o regulă, şi eu cunosc femei superbe care nu au curaj să fie femei asumate și libere!
Frumuseţea fizică, vrem sau nu vrem, face parte și din criteriile de selecţie ale bărbaților și ale angajatorilor. Aș vrea să pot să schimb asta, dar pare o misiune imposibilă. O persoană cu o înfăţişare plăcută va avea mai mult succes, în ambele situații. Dacă mama Natură n-a fost prea generoasă, singură varianta este să ai și alte opţiuni. Poți să încerci să excelezi în: comunicare, inteligenţă, umor şi personalitate. Aceste calități te vor scoate mereu din anonimat!
Vreau totuşi să spun că a fi frumos sau frumoasă poate aduce cu sine şi o serie întreagă de dezavantaje. Oamenii arătoşi vor avea de răspuns la următoarea întrebare: Fac sau nu fac compromisul?  Femeile frumoase,  cele cu principii… pot avea însă o viață mai complicată, să ştiţi.    Ce reprezintă o femeie frumoasă în ochii unui şef? O oportunitate…

Cum scapi? Îl refuzi politicos şi încerci să stai în pătrăţelul tău fără să faci prea multă atmosfera. E drept? Nu e! Ţine cont însă, dacă ştii să speculezi prin zâmbet situaţiile care apar, uşile ţi se vor deschide mai repede iar complimentele nu îţi vor lipsi niciodată.

Dacă veţi observă 2 femei, una frumoasă şi una mai puţin înzestrată, veţi vedea că au sisteme de referinţă puţin diferite. Una singură o să se străduiască să arate, să demonstreze că poate şi că merită aprecierea unui bărbat…şi nu va fi cea frumoasă. Frumuseţea te face să fii puţin mai egoistă, mai vanitoasă şi mai radicală, mai ales în relaţia cu un bărbat. Frumuseţea te va face să nu ai de ce să mai demonstrezi ceva. E greșit? Cam da… E un dat, să mergem mai departe!
Frumuseţea poate duce, culmea, la nefericire în amor. Odată ce în mintea ta e clar că fizionomia te ajută, vei vrea să alegi un partener pe măsură. Ei bine, şi într-un caz şi în altul, frumuseţea este înşelătoare! Un chip frumos nu atrage neapărat şi un caracter la fel. Şi uite aşa e posibil să ajungi să suferi după vreun frumos, mai mult decât este cazul.

Răţuşcă cea urâtă are şi ea de partea ei, câteva avantaje. Mai documentată şi mai orientată către studiu, femeile care nu epatează prin frumuseţe, o fac prin sclipiri de inteligenţă și umor. Sau așa ar fi ideal să se întâmple. Uneori fetele care nu sunt considerate drăguţe, sunt şi mai implicate în viaţă sexuală. Nu o dată mi-am auzit prietenii băieţi, povestind despre experienţe de neuitat cu o fată, mai puțin aspectuoasă.
În concluzie, în ambele variante poţi să găseşti un punct de plecare pentru tine. Trebuie doar să-l găseşti şi să-ţi fixezi strategia de viaţă. E bine să ai o radiografie sinceră –  cine sunt, cum arăt, cât de inteligentă sunt, care sunt atuurile mele? Am spus mereu că e bine să te cunoşti, să te accepţi şi să infrunti viaţa. Nu eşti o frumuseţe? Foarte bine, ai drumul tău. Tu eşti cea care alege dacă va fi o călătorie complicată sau una în care vei râde foarte tare. Enjoy life!

FEMEI frumoase - femei FRUMOASE6 770x1024

Și pentru că frumusețea este trecătoare și niciunul dintre noi nu scapă de înaintarea în vârstă, iată cum arată câteva modele Playboy fotografiate, după 60 de ani de la primul shooting foto. Slavă Cerului ele sunt la vârsta la care pasiuniile, orgoliile și vanitatea s-au mai domolit. Priviți-le liniștea, acceptarea și …frumusețea! Vezi Galerie FOTO

Sursa foto: Bored Panda

FEMEI frumoase - femei FRUMOASE7 150x150Citeste si: OBSESIA Kardashian. Când FANII trebuie să meargă la PSIHOLOG

Ai si tu un text desre frumusețe? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.