(VIDEO) Femei… în situații comice. Râzi până mori

Femei - Femei   n situa  ii comice 1024x745

Femei… în situații comice. Râzi până mori. Ce e mai frumos la o femeie decât zâmbetul? Râsul. Când o femeie ajunge într-o situație comică, vecină cu penibilul se naște cea mai tare reacție. „Cum ies din asta?”, se întreabă. De cele mai multe ori, râsul te scoate din anonimat și din bucluc.

Să ne imaginăm momentul când o femeie vrea să iasă în evidență, dar nu o mai ajută tocurile?  Se face loc pe ringul de dans,  iar ea devine celebră. Dacă s-ar face un film cu femei și momentele lor penibile/ comice, am avea un hit mai tare decât seria Hangover.

Vrei să te distrezi și nu știai cum? Uite câteva femei care au luat „riscul” în piept, uneori la propriu. Nu faceți așa ceva…acasă, s-ar putea să iasă rău! Și dacă faceți, măcar filmați-vă, să ne amuzăm cu toții. Have fun!

 

foto: guardianlv.com

Femei - yzjmcdkvtguhnf6n1eng2 150x150 1Citeste si: Tehnologia e viitorul. MicroBot, „degetul” wireless care iti face cafeaua

Ai si tu un subiect pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntm si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.