Femeia la CRATIȚĂ

femeia - media 145785787639858400

Articol scris de Ionuț Iancu. Femeia la CRATIȚĂ. Dacă ar fi să faci un sondaj de opinie printre majoritatea bărbaților din România, bag mâna în foc că răspunsul lor la întrebarea: „Unde credeți voi că ar fi locul femeii?„ ar fi: la cratiță. Ce se ascunde în spatele acestui stereotip deja, cum că femeia se ideintifică cel mai bine cu peisajul unei bucătării, înconjurată de condimente, alimente, instrumente de gătit?

Este, în mod clar, și o problemă de mentalitate. Generații întregi de români au fost crescuți cu gândul ăsta: femeia ține caa, bărbatul aduce bani în casă. Vremea a trecut, timpurile s-au schimbat. Femeia, mult mai deșteaptă, trebuie să recunoaștem asta, s-a adaptat repede. S-a prins că marea majoritate a bărbaților sunt niște copii mai mari care nu se pot despărți de fusta mamei și s-a apucat să descopere lumea nouă care i se arăta.

S-a pus pe învățat. S-a pus pe a avea grijă de ea. Pe dezvoltare. Și-a descoperit puteri incredibile, nu i-a mai fost rușine de sexualitatea ei. A devenit femeia perfectă. Și a început să cucerească lumea. Spre supărarea bărbaților, a ieșit din bucătărie și a început să conducă companii, țări. Și o fac bine. Ca bărbat, să ai alături de tine o astfel de femeie este ceva măgulitor. Alături de o astfel de femeie cucerești lumea. Alături de o astfel de femeie devii și tu bărbat cu adevărat.

Și nu, femeia de genul acesta nu evită bucătăria și cratița. Din contră. E în stare să facă dintr-o simplă treabă de gătit un joc care te poate înnebuni ca bărbat. Pentru ca la final tu să ajungi să gătești iar ea să se bucure de un pahar de vin, picior peste picior. Sună asta mai degrabă a reclamă? Posibil. Dar în același timp știu că există femei care pot fi așa. Dacă ai ca bărbat șansa să descoperi una, nu o lăsa să plece. Și mai este o vorbă care se potrivește perfect realității românești: „Dacă tu crezi că femeia trebuie să stea numai la cratiță, înseamnă că nu știi ce să faci cu ea în dormitor.„

Usturător pentru bărbați, dar real. Femeia e un univers complex, complet. Perfect aș spune eu. Ar fi și culmea să vină direct cu instrucțiuni de folosire. Unde ar mai fi farmecul? Ai văzut cum mărăie pisicoasă femeia căreia i-ai descoperit un buton care îi place? Femeia aceea ar putea să nu dea cu lunile pe la bucătărie și ție tot nu ți-ar fi prea foame.

Ți-ar fi ea singura hrană de care ai nevoie.

Sursă foto: KanalD.ro

femeia - G  ndul Zilei 2 150x150Citeste si: Gândul zilei – cere schimbarea !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.