Femeia fără machiaj? Da, există și este foarte FRUMOASĂ!

machiaj - machiajfara 1024x768

Femeia fără machiaj? Da, există și este foarte FRUMOASĂ! Da, machiajul poate face dintr-o femeie frumoasă, dar cu trăsături banale, una care să facă să se întoarcă toate capetele după ea. Îi poate da încredere în sine, o poate face să se simtă cu adevărat frumoasă. Dar se poate viață și după machiaj!

Te poți dezvăța de acest obicei, mai ales în weekenduri, când nu te grăbește nimeni să te pregătești pentru o ieșire în oraș. Sunt zile când nu te mai machiezi și îți este bine, dar dacă vrei să renunți la produsele cosmetice sau să le folosești cât mai puțin, iată ce trebuie să știi despre ce ți se poate întâmpla.

„Oare arăt obosită?“
La început îți vei face tot felul de probleme: Oare arăt obosită? Nu mai sunt așa de atrăgătoare fără machiaj? Prietenii și colegii vor șușoti pe la spate că nu m-am îngrijit? Știi, sunt șanse să nu observe nimeni că nu te-ai mai machiat. Chiar dacă te simți un pic nesigură la început, acest sentiment va dispărea pe parcurs. Mai mult, te vei bucura că ai încă o jumătate de oră de petrecut dimineața.

S-ar putea să nu mai fi stresată
Hai să fim serioase! Să menții o rutină zilnică de îngrijire și înfrumusețare poate fi o adevărată corvoadă, când deja ai întârziat la serviciu și ai proiecte urgente de făcut. Exact când ți-e lumea mai dragă și te pregătești să ieși din casă, observi o linie de la fond de ten pe gulerul bluzei? Ai aplicat pe buze un superb ruj roșu și ți-e teamă că se va întinde pe dinți? Problemele acestea vor dispărea.

Sursă foto: thereselindgren.se.loopiadns.com

Citeșe continuarea pe Clickpentrufemei.ro

machiaj - andreeasava 150x150Citeste si: Abdomen perfect, cu un singur exercițiu

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.