Bărbații preferă FEMEIA GOALĂ, doar în PATUL lor

femeia goalĂ - 44839cb4 1024x640

femeia goalĂ - 11903803 10207778919699687 4851904417865124386 n 2 150x150Text de Ionuț Iancu

Bărbații preferă FEMEIA GOALĂ, doar în PATUL lor. Vrei să analizezi femeia? Uită-te rapid la modul cum alege să se prezinte în public. Pentru mine a fost mereu o modalitate de a afla cum se reprezintă pe sine… ea, femeia. Da, ştiu, sună uneori a limbaj de lemn să vii cu o replică de genul: “haina face pe om”, dar, uneori, aceste lucruri fac diferenţa între o femeie cu stil şi una ieftină.

Dacă ne uităm în jurul nostru, a devenit o raritate să vezi o femeie purtând rochii de zi sau de seară. La fel de rar vezi o femeie care să ştie să îşi pună în valoare feminitatea fără să arate TOT. Rar vezi o atât de mult dorită urmă de mister. Moda zilelor noastre se reduce doar la:

  • Mai merită sau nu să port lenjerie intimă?
  •  E fusta suficient de scurtă încât să arate TOT?
  • Bluza e suficient de transparentă încât să nu mai fie loc de întrebări, de genul:„oare sfârcurile ei se bucură că mă văd?„

Nu cred că există om care să nu recunoască că a întors ochii după o femeie îmbrăcată în rochii vaporoase, lungi sau strânse pe un corp frumos. Binențeles, aceeași femeie să poarte și un zâmbet de poveste. Noi bărbații ne îndrăgostim iremediabil! Ar fi bine dacă tinerele din ziua de azi ar readuce această modă la viaţă. Așa ne-ar transforma zilele în clipe dulci în care ne preocupăm doar de ceea ce este mai relaxant: adoratul femeii!

Cred că toate anotimpurile au fost inventate doar pentru a ne dovedi că femeia este superbă oricând. Poa’ să fie soare, ploaie sau ninsoare. Cumva, pentru că le vreau îmbrăcate, prefer toamna , anotimpul în care femeile de lângă noi strălucesc prin acea aură de mister. Toamna, femeile sunt senzuale fie îmbrăcate ca în Siberia, purtând botine cu șiret, fie în geci de piele care le scot în evidență niște trăsături superbe.

Dar pentru ca asta să devină o realitate, avem nevoie şi de modele de urmat pentru  tinere şi femei, iar aici, ne place sau nu, trebuie să acceptam, avem mari carenţe. Modelele tinerelor din ziua de azi oferă, cel mai adesea, un exemplu negativ, mai ales vestimentar. Așa ajungem să vedem cum tinere ce abia au împlinit vârsta legală, merg îmbrăcate în amiaza mare ca dansatoarele dintr-un club de noapte.

Dragele mele, chiar dacă pe unele am să vă supăr, noi bărbații vrem să vă descoperim doar noi în perfecta voastră goliciune. Să ne bucurăm doar noi de imaginea sânilor voștri molateci, în timp ce pe restul oamenilor să îi lăsăm la stadiul de a se întreba: oare sunt mici, oare sunt mari? Așa suntem noi…

Granița dintre o femeie senzuală și una ieftină este atât de mică. Dacă te-ai prins care e treaba cu bărbații, poți încerca să obții acea senzualitate virginală  sau, după cum spunea o dragă a mea, o combinație de „călugăriță senzuală”. Nu vei trece neobservată! Și, să nu uit,  mai presus de toate, îmbrăcați-vă tot timpul cu… zâmbetul vostru. Eu m-am îndrăgostit iremediabil ieri de unul!

foto: lerussefacile.com

femeia goalĂ - Tayane Leao Melo by Raphael Delorme and Thierno Sy The Garden Party Mojeh 9 July August 2012 8

 

Citeste si: 5 sfaturi despre cum să CUCEREŞTI o femeie

 

 

 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Il facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.