De ce ne place femeia independentă marca „EU POT” în relații

femeia independentă - Couple hot sex model 1024x576

Autor: Andreea Panait

De ce ne place femeia independentă marca „EU POT” în relații. Da, ai auzit bine. Nu-ţi vei da întâlnire cu un zid de piatră la miez de noapte ci cu un amalgam de gânduri şi sentimente care atunci când TU, bărbatul, atingi butonul potrivit, ea se transpune într-o explozie de lumină gata să te urmeze oriunde.

Femeia  „alfa” poate să intimideze la început, dar în ea se ascunde mai mult decât o mască. Dacă ai curajul să o ţii de mână, o să afli pe drum de ce ea e cea mai bună alegere pe care puteai să o faci!

Nu spun că e simplu, ba mai mult – că odată intrat în joc, participi la categoria grea. Ai face bine să fii pregătit, pentru că ce urmează ori te pune pe fugă, ori îţi vei fi dorit să o cunoşti mai devreme. Deşi în al doilea caz, probabil că nu ai fi fost la fel de norocos, bucură-te de persoană pe care o ai în faţă, a trecut prin multe ca să ajungă aici.

De ce să iubiţi femeile „alfa”?

  • Pentru că îţi arată cine este 100%.

Nu vei fi pus la încercare cu mici teste pentru amuzament, sau ambiţii ca să îţi stârnească interesul. Va fi transparentă în faţa ta. E suficient de conştientă de propria persoană, şi are puterea să se accepte. Ea e autentică şi demnă, iar tu nu trebuie să rezolvi mistere ca să îţi dai seamă pe cine ai lângă tine.

  • Suport moral şi psihic? Aici găseşti!

Dacă bărbatul de lângă ea vrea să obţină ceva, fii sigur că îl va susţine şi îl va ajuta în a obţine acel lucru. Îşi doreşte să atingi succesul şi ştie că veţi fi o echipă cu atât mai bună când amândoi sunteţi în top!

  • Te vrea, nu are nevoie de tine.

Sună a clişeu dar femeia independenta îşi va arăta adevăratele sentimente pentru că nu are nimic de pierdut, şi nu are nici un alt interes ca să roiască în jurul tău. Nu-i aşa că îţi tremură inima de bucurie atunci când ştii că te alege pe tine, deşi ar putea să cucerească lumea şi singură?

  • Amâni lucruri? Le face ea pentru tine.

Ştie că roata se întoarce şi nu pierde timpul în reproşuri mici şi dese. Se descurcă cu orice, le face ea de data asta. Poate şi data viitoare. Sigur nu la nesfârşit, dar aici eşti strict răspunzător.

  • Nu va fugi la prima „panică”.

Obişnuită cu greul, cu provocările, cu lucrurile în contratimp, n-o să dispară la prima dispută. Nici n-o să-ţi facă viaţa un iad ca un copil răsfăţat. Va găsi soluţii ca să imbunățească pasa prin care treceţi. Fă bine şi fii prin preajmă!

  • Sex? Face primul pas fără ezitare!

Intim atunci când e vremea dezmierdărilor, arzător atunci când numără momentele până să ajungă acasă la tine. Uneori, după o zi lungă de task-uri vrea doar o seară explozivă cu bărbatul iubit. Şi n-o să te lase să-i citeşti gândurile, pentru că va prelua iniţiativa.

  • Nu trebuie să-i porți de grijă, nu ți-ai luat copil.

Bucură-te că nu ai plecat la drum cu o prinţesă, ci cu o femeie care se descurca în orice situaţie şi până să apari. Dacă e nevoie o face şi acum, nu vei sta în standby să pleci în salvarea ei, te poţi ocupa de lucrurile personale liniştit.

  • Loialitatea faţă de cei pe care îi iubeşte e literă de lege!

Când iubeşte face orice ca tu să ai spatele asigurat. Te provoacă să devii cea mai bună versiune a ta, timp în care se ocupă de toate că tu să îţi atingi scopurile. Parteneriatul este esenţial, şi va face orice îi stă în putinţă ca voi doi să deveniţi cea mai bună echipă. Tinde către excelență şi vrea tot ce e mai bun. Dacă ţi-e alături, sigur ai făcut o mişcare potrivită.

Ţi-am povestit despre aspectele pozitive ale unei astfel de partenere, deși perfecţiunea nu există şi dacă ar exista ar genera monotonia. Aşa că nu mă feresc să îţi spun că certurile sunt mai aprinse şi argumentele puse pe masă trebuie să fie solide când te asociezi cu un astfel de specimen.

Însă la sfârşitul zilei când adormi cu ea în braţe, fii sigur că ai un partener de nădejde alături, care va şti ce să facă oricând vei avea şi tu nevoie de susţinere iar asta mie-mi pare a fi un argument absolut!

Foto : gqindia.com

femeia independentă - o UNHAPPY COUPLE facebook 150x150Citeste si: În fiecare LALEA ALBĂ am să te caut pe tine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.