Horoscop special: Femeia PERFECTĂ pentru zodia lui

Femeia PERFECTĂ - Femeia PERFECT

Horoscop special: Femeia PERFECTĂ pentru zodia lui. Cum arată femeia perfectă în viziunea unui bărbat? Dincolo de senzualitate, culoarea părului saforme, fiecare bărbat are un ideal mental în ceea ce o priveşte pe femeia „perfect imperfectă”. Influenţa astrelor nu este indiferentă nici în această direcţie, motiv pentru care ar fi bine să ştii cum arată femeia mult aşteptată în funcţie de zodia lui!

Berbec
Nu încape îndoială atunci când spunem că un bărbat născut în zodia Berbec va caută o femeie care să semene cu mama lui, în anii de glorie. Pentru acest bărbat, femeia perfectă trebuie să aibă trăsături fine, feminine, să fie atent îmbrăcată, îngrijită şi, să nu uităm, să aibă cei şapte ani de acasă. Trebuie să fie doamnă în societate şi o adevărată gospodină acasă. Nu pune preţ pe forme de model, aşa că nu cauta femeia care să aibă 90-60-90.

Taur

Taurul este foarte pretenţios când trebuie să îşi aleagă partenera, el nu se va uita după orice femeie care îi face ochi dulci. Pentru el, femeia perfectă trebuie să ştie cum să se „vândă”. Trebuia să fie în pas cu moda, să fie mereu machiată şi aranjată şi, nu în ultimul rând, să fie o adevărată gospodină, pentru că acest bărbat este ghidat în primul rând de nevoi. Fiind un bărbat foarte mândru, femeia de lângă el trebuie să ştie să se pună în valoare, pentru că el să aibă cu ce să se laude.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este foarte sociabil şi este clar că femeia perfectă, în viziunea lui, trebuie să fie la fel de sociabilă. Trebuie să ştie când să iniţieze o conversaţie, să fie mereu în pas cu modă sau cu noile inovaţii tehnologice şi, nu în ultimul rând, să aibă o carieră de succes. Nu este foarte important modul cum arată, aşa că va prefera o femeia de succes, în schimbul uneia de „expoziţie”.

Rac

Este greu de definit femeia perfectă în viziunea acestui bărbat. Fiind un familist convins, el va fi ghidat de instinctele paternale şi va caută o femeie care poate să-i dăruiască copii şi care poate să le ofere o bună educaţie. Nu pune foarte mult preţ pe aspectul fizic, dacă femeie pe care o alege are ceva special, atunci va fi perfectă pentru el.
Leu

Bărbatul Leu este un adevărat cuceritor şi în mod sigur nu se va uita după orice femeie. El are standarde foarte ridicate, aşa că va avea foarte multe pretenţii de la o femeie. Nu va căuta la o femeie acea perfecţiune pe care o vezi numai în revistele de modă, însă în mod sigur va fi atent la modul în care se îmbrăca şi se aranjează. În viziunea lui, femeia perfectă trebuie să fie înaltă, să aibă trăsături fine şi să fie foarte încrezătoare în forţele proprii.

Citeşte şi continuarea: Ele.ro

Foto: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Femeia PERFECTĂ - 7 1 150x150 Citeste si: Top cele mai BOGATE zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.