Femeia puternică. Un job în sine!

femeia puternică - femeie puternica1

Articol scris de Elisabeta Pancea. Femeia puternică. Un job în sine! Femei iubite, va respect pe toate, iar pentru cele puternice am o adiratie totală. Acestea din urmă merită locul dintâi, se definitivează de ceilalţi printr-un stil propriu, abordează un tip de vorbire unic şi acţionează după propriile dorinţe, având siguranţă lucrului făcut bine.

Pe aceste doamne ale fiecărei zi le vedem mergând pe stradă că pe orice altă reprezentanta a sexului feminin şi la o prima vedere nu facem diferenţa între ea şi oricare altă. Privind, însă, mai atent, îi vom recunoaşte stilul: merge drept, cu nasul uşor în vânt, având o postura elegantă şi o ţinută cu cel puţin o piesă nonconformistă ce o defineşte. De ce? Pentru că ştie că alegerea e corectă şi poate face asta. Ochii ei vorbesc printre milioanelele de perechi de ochi ce o înconjoară şi uneori chiar urlă în mulţime, aruncând în aer dintr-o privire milioane de gânduri nedrepte.

Umerii ei poartă povara greutăţilor prin care atrecut şi din care a învăţat, însă nu stă încovoiată de povara minciunilor şi răutăţilor pe care alţii le-ar purta doar de dragul banilor. În mâinile lor, banii nu mai vorbesc, ci rămân doar o unealtă de care să se folosească la cumpărarea bunurilor materiale. O femeie puternică ştie că fericirea nu se măsoară în numărul de bancnote la fel de bine cum ştie că trupul ei nu e un bun material.
Femeia puternică oferă orgasme mintale, surprinzând prin idei. Nu-i trebuie sfătuitori, ştie ce are de făcut şi când nu ştie, se bazează pe instinct.

O femeie puternică nu se vinde. Decât să meargă după „turmă”, mai bine o conduce. Şi cât să suporte minciuni şi imbarlig[turi? În funcţie de câtă pasiune a pus, pentru că în orice face pune cât de puţin. Dedicarea e invers proporţională cu dorinţa de a pleca, iar când timpul a trecut şi toţi cred că o cunosc, ea demonstrează că nu-şi bate nimeni joc de muncă şi efortul ei şi placă, făcându-şi simţită absenţa. Chiar dacă o doare, nu va vedea nimeni, la fel cum n-au încercat să vadă ce trebuia, când trebuia.

Femeia puternică e unică prin simplă prezenţa şi inspiră superioritate din priviri. E femeia frumoasă în totalitate, e un exemplu.

Sursă foto: unica.ro

femeia puternică - vin rosu 150x150Citeste si: Vrei să te lași de fumat? Bea un vin înainte!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.