Femeia SCORPION – PROVOCAREA supremă pentru un bărbat!

femeia scorpion - scorpion

Ca să nu avem vorbe la proces, țin să vă spun de la bun început că eu și zodiile suntem de un paralelism incredibil. Ca să vă dau un exemplu, de fiecare dată când Neti Sandu spunea la horoscop că urmează să primesc bani, la câteva minute primeam sms de la bancă să nu uit să îmi achit ratele.

Ca atare, niciodată nu am știut cum e cu partea asta de compatibilitate astrală. Și zău dacă mi-a păsat. Până când a apărut ea în viața mea. Și totul s-a schimbat. Magie pură. Nebunie. Orgasm al minții și sufletului. Ea femeie Scorpion, eu Capricorn, cică nu există compatibilitate mai aproape de perfecțiune ca asta. Și, trebuie să o recunosc, cam așa e. Ne prindeau nopțile descrifrându-i personalitatea, în dulci jocuri de „vino și cunoaște-mă, nu vei regreta.„ Și așa am aflat despre femeia scorpion că este rafinată, puternică, directă, de o senzualitate și sexualitate incredibile.

Ca să recapitulăm: deșteaptă, puternică, amuzantă, perfectă în pat. Și a mea. Pe bune, ce îți mai poți dori ca bărbat? Nimic, iar asta se vede în faptul că odată ce ajungi să iubești o femeie scorpion, nu vei mai iubi alta. Numai că există și un revers al medaliei.

femeia scorpion - 13866802 302374316776722 128907730 n

Știți vorba aia cu: „pentru tine aș merge până în iad și înapoi„? Într-o relație cu  femeia scorpion trebuie să fii pregătit să faci mai multe drumuri prin diverse forme de iad. Nu neapărat un iad în forma sa cea mai rea. Dar în mod clar un iad al așteptării, al testării limitelor, al unor încercări pe care, ca bărbat, nu ai fi crezut vreodată că le poți trece. Totul pentru ca, la final, pe post de premiu, să primești în dar izbăvirea sub forma: „păi poate te-am iertat, dar nu îți arăt asta până nu consider că ai înțeles mesajul„. Iar tu, atotputernicul Capricorn, stau ca un miel cuminte, gudurându-te că ți s-a oferit o speranță.

Cam așa funcționează lucrurile în perfecta compatibilitate Capricorn cu femeie Scorpion. Căpoși amândoi, orgolioși până dincolo de limite, capabili să se iubească ca nimeni altcineva, dar prea ocupați cu lucrurile mărunte și în a stabili cine e șeful și de ce. Una din vorbele pe care eu le ador despre femeia Scorpion e asta: „ea este capabilă să te facă să te îndoiești de propria ta existență„.

Ceea ce uneori nu înțelege această zeiță a zodiacului este faptul că tu tocmai asta îți dorești, să uiți de tine, să faci din ea rațiunea ta de a fi, lumea ta. Sau, cum îi place romanticului din mine să spună, să îți înveți inima să bată după fiecare respirație a ei.

PS: Dacă vă întrebați, nu, n-am terminat să ne certăm încă, dar suntem pe drumul cei bun. J

Zodii cu care femeia Scorpion este compatibilă: Capricorn, Taur, Rac.

3 pași esențiali pentru a merita iubirea unei femei Scorpion:

  • Provoac-o mereu. Intelectual, mental. Dacă urăște ceva femeia Scorpion, e să se simtă înconjurată de mediocritate. La toate nivelurile.
  • Joacă totul pe cartea sincerității. Pentru că dacă te-a prins că ai mințit-o, nimic nu te mai salvează
  • Susține-o în tot ceea ce își dorește să realizeze. O femeie Scorpion adoră bărbatul care îi oferă singuranța că îi va fi alături în tot ceea ce își dorește ea să realizeze.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.