FEMEIE, ești nebună. Dă-te jos din TURN!

femeie - FEMEIE 1024x576

FEMEIE, ești nebună. Dă-te jos din TURN! În orașe și așa aglomerate de nu mai avem loc unii de alții, femeile din viața noastră au capacitatea să își construiască singure turnuri din ce în ce mai înalte, ziduri de care te lovești. De ce se întâmplă asta?

E și vina noastră, e și vina lor. De ce ajungem ca după una sau mai multe relații eșuate să vorbim în termeni de genul: „pentru mine subiectul love, relationship sau relationshit, sunt gata. Nu mai există așa ceva !„ Bun..și ce vei face? Te izolezi într-o mănăstire? Treci pe modul: „Friday is for casual sex?„ Nu pari genul.

Iubirea nu are cum să fie un joc ușor. De fapt, e un joc sau o joacă? Poate fi și una și alta dar eu cred cu tărie că iubirea este rațiunea noastră de a fi. De a exista. De a trăi cu adevărat. Nu de puține ori m-am simțit ca și când m-am născut în epoca greșită. Că aparțin mai degrabă unei lumi unde a curta o femeie, a o iubi, a o adora, era cu adevărat o artă. Dar ce să vezi, mai există astfel de femei și azi.

Numai că ele sunt pe principiul: I will mindfuck you!  Și o și fac. Cu grație și într-un mod în care te fac al lor fără ca măcar să simți. Ajungi să îți fie dor de ea în fiecare secundă. O cauți cu disperare. Ai nevoie de vocea ei, de saruturile ei, de gândurile ei. De EA. Dar ce să vezi, prințesa ta modernă s-a cocoțat în ditamai turnul și aruncă cu pietre după tine, în cel mai bun caz. Căci poate e așa de supărată că udă cârpe cu benzină și devii ținta vie a focului ei.

Întrebarea este: ce te-a rănit pe tine atât de mult, ce idiot te-a făcut să suferi în halul ăsta încât să îți negi inclusiv esența ta? Tu ești iubire, drog, dragoste, visare. Tu ești orgasm. Și atunci, de ce stai sus acolo în turn, în loc să cobori iarăși printre muritori?

Da, e posibil să mai suferi iar. E posibil să dai peste oameni de nimic care nu știu să iubească, să aprecieze o femeie ca tine. Ce înseamnă o femeie ca tine? Înseamnă clasă, inteligență, ironie. Înseamnă voință, femeie puternică. Înseamnă erotism, senzualitate și sexualitate.

Între timp, viața trece, iar noi stăm aici, tu sus în turn, eu jos la poartă, încasând pietre de la tine. Cum așa? Păi e simplu:

  • „Te iubesc, dar du-te naibii„
  • „Ia-mă în brațe, dar nu vreau să mă atingi„
  •  „Vreau asta, nu mai vreau asta”

Ar mai fi o variantă, dar iar ai să spui că visez cu ochii deschiși. Mă  privești în ochi, îți umezești buzele, îți desfaci un nasture de la bluză și lași să se întrevadă tremurul dulce al unui sân. Mă ții la respect, picior peste picior, cu dresurile ce mă invită să privesc sus, tot mai sus! Și uite cum mă pierd în mintea ta…

foto:alphacoders.com

femeie - B  RBATUL Perfect 768x432 1 150x150Citeste si: De ce INȘEALĂ bărbații, în funcție de ZODIA lor

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un Like –  Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.