O femeie deşteaptă…în amor!

femeie deșteaptă - emma17mai

O femeie deșteaptă.. în amor! Staţi liniştiţi, nu o să încep prin a spune că femeile sunt deştepte în iubire. Dacă m-aş lua după inteligenţa emoțională, se spune mai puternică decât a bărbaţilor, aş concluziona că avem o şansă. Uneori însă, femeile sunt tare fraiere în amor.

Avem păcatele noastre siropoase, vulnerabilităţi şi explozii de sentimente. Suntem o bombă cu ceas. Ne revoltăm imediat, suntem pretenţioase şi ne comportăm că nişte prinţese. Apoi…ne trece şi redevenim normale. El, săracu’, nu mai înțelege nimic.

O femeie deşteaptă în dragoste este cea care iubeşte pentru că omul celălalt merită. Nu doar de frica de a fi singură. O femeie deşteaptă în amor ştie şi cum să fie singură. Nu stă disperată într-un colţ, în aşteptarea unui bărbat. Deşi nu e misiune uşoară pentru femei, după o vreme şi nişte despărţiri la activ, ajungem să ne împăcăm cu gândul. Abia atunci începem să trăim…

Citește și: Hai la concert Andrea Bocelli!

O femeie deşteaptă în amor ştie ce vrea. Nu are un tipar, dar ştie că nu va accepta niciodată mitocănia, violenţa sau compromisul puturos. De ce? Pentru că, după o vreme, femeile se maturizează. Asta înseamnă cel mai adesea…cunoaştere, toleranţă, calm!

O femeie deşteaptă în amor nu va acceptă firimituri, ea ştie cât valorează. Acceptă mai puţin, dar oferă mai deloc şi când realizează că nu merită, taie răul de la rădăcină. Aşa că o femeie deşteaptă ştie că dacă nu o cauţi, înseamnă că nu ai chef. Înţelege, acceptă sau dispare.

O femeie deșteaptă în amor e pregătită să te facă fericit, sub toate aspectele. Te va seduce, va fi lângă tine, te va săruta şi totul o să ţi se pară mai uşor de dus. Pe scurt, femeia deşteaptă în amor, ştie unde şi cum să te atingă.

Sunt doar câteva dintre calităţile unei femei ajunse la maturitate. Nu ai cum să n-o iubeşti!

femeie deșteaptă - emma 150x150Citește și: Descoperă-mă încet 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.