Femeie, dă-ți jos masca ! Eu te iubesc așa cum ești..

femeie - femeie 1

De ce, atunci când iubești, alegi confortul unei relații în care oricum nu primești ceea ce meriți, în loc să riști, să lupți pentru iubirea ta, pentru povestea ta care te-ar face să fii o regină? De ce în minciună, femeie, când nimic nu se compară cu adevărul trăit alături de sufletul tău pereche?

De ce, atunci când nu iubești, în loc să tai răul de la rădăcină, alegi să continui, crezând că îi faci și celui de lângă tine un bine, dar te ajuți și pe tine? Femeie, de ce îți ascunzi tristețea în zâmbete? Te-au mințit unii că dacă arăți lacrimi, dacă arăți suferință, îți pierzi din putere? Ascultă-mă pe mine, nu există o femeie mai puternică decât cea care este capabilă să își arate lacrimile tuturor.

Să îi facă să înțelegă că și ea suferă, apoi să le șteargă de pe obrazul ei și să se ia la trântă cu Universul. Cum numai o femeie știe?

Femeie, de ce trebuie să alegi mereu alte măști, câte una pentru fiecare moment al vieții tale? Cine te-a rănit atât de mult încât nu mai ai încredere în tine să fii tu însăți, să te iubești așa cum ești, și să îi trimiți la naiba pe toți cei care încearcă să te schimbe? Dar, mai ales, femeie, dulcea mea iubită, de ce nu ai încredere în iubirea ta, în tot ceea ce însemni tu pentru mine, în tot ceea ce ești tu? Tu ești drog perfect, orgasm al minții și al sufletului, dulce rai și iad din care nu aș mai fugi.

Dar pentru asta, am nevoie să stai și tu pe loc. Să îți alungi temerile, să alegi un singur drum, o singură iubire. Iar eu, ca bărbat, cu toate defectele mele, cu tot ce mai am de nvățat de la viață, voi fi acolo să te ador, să te iubesc, să te ocrotesc. Hai, nu mai fi lașă, nu e în ADN-ul tău să fii așa. Iar eu, ca bărbat, trăiesc doar pentru tine..prin tine. Și doar cu tine alături.

Ți-am spus cândva că vreau să îmi învăț inima să bată în ritmul respirației tale. Unde ești? Nu de alta, dar medicii se pregătesc să îmi declare stop cardiac..ai fost plecată de lângă mine preț de câteva minute…

Citeste si:  Diferența dintre curve, târfe și prostituate

Ai si tu un un text pe care vreisa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emamzeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.