Ce face o femeie frumoasă? 10 trăsături neobișnuite

trăsături - femeiejaponia

Ce face o femeie frumoasă? 10 trăsături neobișnuite. Într-o lume a șabloanelor și tiparelor, ne-am obișnuit să definim și să considerăm frumusețea ca fiind 90 – 60 – 90 sau o anumită culoare a ochilor sau un anumit stil vestimentar.

Există însă și locuri din lumea aceasta în care o femeie frumoasă înseamnă și altceva. Iată mai jos câteva astfel de trăsături și locurile unde ele sunt apreciate:

Japonia: Dinţii strâmbi În Occident, o dantură dreaptă reprezintă definiţia zâmbetului perfect şi mulţi nu îşi pot imagina că alte persoane ar putea crede contrariul. În Japonia, însă, lucrurile stau exact invers: apogeul atractivităţii este aşa zisul „yaeba“ sau dinţii strâmbi. Se crede că oamenii arată mai drăguţ dacă au această calitate. De aceea, medicii dentişti din Japonia sunt la mare căutare în rândul bărbaţilor şi femeilor.

Citește și: Cum să devii fabuloasă în 15 zile. Tips & Tricks

Noua Guinee şi Africa de Vest – Cicatricile. Locuitorii din Noua Guinee şi alte câteva ţări din Africa încă îşi decorează corpurile cu modele şi numeroase cicatrici artistice. Aceste cicatrici le sunt de obicei făcute bărbaţilor în timpul unei ceremonii de iniţiere, în timp ce pentru femei aceste „tatuaje“ sunt considerate un indicator al frumuseţii supreme. Desigur, şi în ţările dezvoltate există un număr mare de oameni care găsesc această practică atrăgătoare – fiind cunoscută drept „modificare corporală“.

Coreea de Sud – Faţa în formă de inimă. În Coreea de sud, chirurgia plastică nu doar că este foarte răspândită, ci este considerată complet normal. În marile oraşe, vei vedea la tot pasul reclame care încurajează oamenii să recurgă la operaţie estetică pentru îmbunătăţirea aspectului fizic. Aici, faţa în formă de inimă este văzută ca una dintre trăsăturile cheie ale frumuseţii. Pentru a obţine asta, mulţi coreeni sunt dispuşi să treacă prin operaţii complexe care deseori implică la ruperea oaselor mandibulei în trei părţi, înlăturarea părţii centrale şi lipirea celorlalte două pentru crearea unei bărbii mai ascuţite. După care, colţurile noii bărbii sunt rotunjite. Mult timp în urma acestui tip de operaţie, pacienţii nu pot să mănânce alimente solide.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

trăsături - iris mittenaere 150x150Citeste si: Miss Univers e din Franța!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.