Femeie, nu plânge!

femeie - rihanna

Articol scris de Elisabeta Pancea. Femeie, nu plânge! Lasă melancolia şi piesele de dragoste eşuată deoparte şi arată-ţi zâmbetul. Ştiu că mereu când e lângă ţine te năuceşte cu poveşti despre iubirea necondiţionată, cu doi oameni mult prea buni pentru lumea asta, prea fericiţi ca să afle vreodată ce e tristeţea, prea bogaţi în suflet pentru a putea face rău cuiva vreodată şi cu prea multe lucruri în comun ca să fie despărţiţi.

Îţi povestea despre copiii frumoşi pe care îi veţi avea şi despre ce viaţă de vis ar avea alături de tine: lipsită de nevoi, presărată cu mici excentricități şi momente extreme, pe care să le savuraţi împreună, ca doi oameni diferiţi de ceilalţi ce sunteţi. Ştiu că zi de zi îţi lua mâna în mâna lui şi te săruta ca şi când aţi fi fost doi copii îndrăgostiţi fugiţi câteva ore de acasă doar pentru a fi împreună.

Ştiu că plecai gândindu-te la el şi nimic nu mai conta, pentru că închideai ochii în fiecare noapte doar pentru a-l revedea, măcar pentru câteva secunde petrecute împreună în plus. Sunt aceeaşi ochi din care acum se rostogolesc picături sărate cu durere de suflet, zile de dor şi lipsa de fericire. Stropi ce conţin concentraţia perfect echilibrată care ar omorî orice vietate, pe care tu o suporţi acum în sufletul ăla pur şi cristalin de femeie. Otrava zilelor în care îl aştepţi. Simţi cum începe să îţi cuprindă corpul? Se scurge din ochii tăi frumoşi şi luminoşi în jos, spre inima, făcându-şi loc printre pori, în suflet.

În urmă rămâne doar ura şi frustrarea, dorinţa de a avea pe cineva care pare că te-a lăsat în urmă. Ştiu şi că a plecat. Toţi pleacă. Mai devreme, lăsând în viaţă femeii o urmă de bocanc plin cu noroi sau mai târziu, lăsând în urmă petale de dragoste. Spune mereu că se va întoarce şi va fii bine, dar niciodată nu a fost. Ce te face să crezi că acum se va schimba? Sigur n-ar trebui să te schimbi tu? Cum poţi curăţa noroiul lăsat de el în inima ta? Pune-l să se descalţe şi să facă curăţenie. Altfel, va veni mereu cu poveşti despre ochii tăi frumoşi pe care-i vrea lângă el şi va pleca fără ei, lăsând doar cuvinte pe care probabil nici el nu le crede. Nu mai împrăştia gânduri triste şi lacrimi din cauza unuia când mulţi alţii vor să îţi vadă zâmbetul.

Lasă în urmă drama gândurilor triste şi telenovela vieţii tale şi mergi mai departe, pentru că nu eşti o actriţa, ci o femeie puternică. Oricât de iubita ar fi păpuşă Barbie, nu se poate compara cu tine. Plastic vs. Diamant? Ştii deja răspunsul. Preţuieşte-te, iubeşte-te, fii puternică şi fericită. Femeie, nu plânge!

femeie - DSC 9838 150x150Citeste si: Ei sunt generația sacrificată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.