Unde sunt femeile puternice? Pe Facebook, unde altundeva…

femeie puternică - femeiputernice

Articol scris de Ionuț Iancu. Unde sunt femeile puternice? Pe Facebook, unde altundeva...Despre cât de importante sunt rețelele social în viața noastră de zi cu zi s-a scris și se va scrie mult. E o dependență pe care mulți o consideră nocivă, iar alți nu își pot imagina dispariția ei.

Ca atare, Facebook a devenit și un sanctuar al femeilor puternice, al tuturor femeilor care, ce să vezi, sunt puternice. În marea majoritate a timpului, bărbații sunt cei care sunt judecați pentru faptul că stau în spatele unor monitoare și se transformă în niște animale ce vânează niște căprioare inocente, victimele sigure.

Numai că nici femeile nu fac nimic să iasă din mediul ăsta. Și așa aproape fără timp pentru ele, logodite cu munca și sclave ale unor taskuri ce nu se mai termină, nu fac nimic să iasă din mediul ăsta și să își trăiască viața în cel mai real mod posibil.

Citește și: Radu Beligan – suntem pe Pământ să iubim!”

Și dacă tot și-au găsit locaș de singurătate în noile turnuri numite Facebook sau bloguri, femeile noastre dragi și-au umflat pieptul și trag în toate direcțiile: „Sunt o femeie cu pretenții, nu pot să mă cobor la nivelul oricărui bărbat„ sau „Eu am nevoie de un gentleman, de un bărbat cizelat, nu de un porc ahtiat doar după sex și plăceri carnale„, asta în timp ce 80% din pozele ei de pe Facebook ar trece cu ușurință orice casting pentru Hustler.

Ce e cu voi, femeile din ziua de azi? Ce sunteți voi cu adevărat, dincolo de citatele alea oribile din Chermeleu și alți efeminați? Vă considerați puternice? Atunci dovediți-o! Luptați pentru iubirea voastră, acceptați-vă greșelile, acceptați că și bărbatul de lângă voi poate greși, dar că, acolo unde există iubire, orice se poate repara. O femeie puternică este o femeie care își cunoaște valoarea, știe ce poate oferi unui bărbat care ar aprecia-o așa cum merită. Și care face totul să ajungă la această situație.

O femeie puternică este o femeie lângă care un bărbat poate ajunge cea mai bună variantă de om. O femeie puternică și un bărbat asemenea se completează unul pe celălalt, devin hrană spirituală, mentală, unul pentru celălalt. Dar pentru asta, este nevoie ca femeia să coboare din noul ei turn, să închidă un pic pagina de Facebook și să iasă în realitate.

E posibil ca să nu dea numai peste mușchiuloșii six pack, tatuați, bărboși și atât de brutali că umezesc…atmosfera imediat. Dar e posibil ca în lumea asta atât de imperfectă să fie și bărbați care să își dorească o femeie puternică alături. Și care să știe să îi ofere acelei femei fix ceea ce își dorește. Și nu, nu cred că o femeie puternică se definește prin: are banii ei, face ce vrea, se trezește în patul în care vrea.

Din contră, unele din cele mai puternice femei pe care le-am cunoscut în viața mea, au banii lor, dar îi investesc în familie, ar putea face ce vor, dar preferă să își crească copiii și se trezesc în același pat, în fiecare zi, alături de acelați bărbat. Și tot mai iubesc senzația pe care o simt când îl văd pe cel iubit alături.

femeie puternică - 15625291 181429355664657 8594615174344736768 n 150x150Citeste si: Sătul și singur, stai la tine în peșteră

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.