Dacă vrei o femeie PUTERNICĂ, fii DEȘTEPT!

femeie puternicĂ - 13015042 1167620059915900 1358787715 n
S-a întins spre el că o felină la vânătoare! Avea privirea aia de îţi venea să te urci pe pereţi. Când şi-a muşcat buza, fredonând, s-a făcut linişte. Nicun mascul nu mai respira…O găsești la barul din Vama Veche şi nu pare să aibă mai mult de 25 de ani. Deşi dacă te luai după atitudine, aveai senzaţia că aveai în faţă o femeie matură, conştientă de ce ştie şi ce poate! Dacă vrei o femeie PUTERNICĂ, fii DEȘTEPT!
– Cu ce vă servesc, spuse ea uitându-se direct în ochii lui.
Nu e rău, îşi zise în mintea ei. Bruneţel şi cu ochi verzi….A plecat dansând spre frigiderul cu beri. Adevărul este că pe căldura asta nici nu intra altceva. Zâmbea. În mintea ei era obsinuita intreabare. Oare ce îmi va spune când mă întorc?
Bună întrebare. Ce-i spui unei femei puternice, asumate, cu un tatuaj superb pe mâna stânga şi un şi un cercel în nas. Ce replică gnială să ai? Ea era absolut superbă, el absolut timid! N-am fost acolo să văd care a fost replica domnului vizat dar mi-a rămas în minte scena asta de vânătoare. Ce frumos ne căutăm unii pe alți.  Ce-i spui unei femei puternice?Dacă vrei o femeie PUTERNICĂ, fii DEȘTEPT!
  • Folosește-ți umorul –  Dacă tot vrei să te observe  o fată atât de specială și independentă, ar fi bine să nu uiți că femeile puternice sunt adesea și deștepte. Asta înseamnă că vor să râdă. Practic, dacă ar fi să alegem ceva care să ne placă instant și să te apreciem, atunci e cazul să faci o glumă bună. Și când zic glumă bună,  mă refer la un tip de umor înțelept. Dacă ai să ne spui glume de șantier, o să vorbești singur și tot așa o să rămâi.
  • Nu face trimiteri sexuale  – Femeile puternice știu care este valoare sexualității, dar dacă te bate gândul să faci glume de genul ăsta, din prima clipă când vorbești cu noi…nu știu ce să zic. Nu e bine! Glumele cu ” la mine …sau la tine” nu mai sunt în trend. Lasă lucrurile să meargă, dacă le forțezi ai să rămâi cu buza umflată. Poate la propriu! Ha!
  • Nu te lăuda cu banii tăi –  Urât mi-au fost bărbații care încep să se prezinte de zici că ai în față declarația de avere. Femeile puternice sunt deobicei și independente, așa că nu ne interesează decât că te descurci și ești ok. Nu vrem să știm dacă ai milioane, nici să observăm că trăiești din mila altora. Fii decent! Atât…
  • Nu ne întreba câți prieteni am avut –  Mă gândesc că ai depășit etapa în care mai întrebi o femeie câte relații a avut. Una că e nepotrivit, doi că trecutul înseamnă trecut. Nu e cazul să avem discuții despre experiență și moralitate. Dacă tu crezi că femeia care a avut mai mult de doi parteneri este o femeie ușoară, poate e mai bine să te retragi. Nici să stai să te chinui!
  • Nu apăsa pedala prea tare –  Cel mai ciudat mi se pare atunci când văd bărbați deștepți dar care nu știu să fie inteligenți când vine vorba despre a seduce o femeie. Pentru o femeie care știe cum să aleagă un partener serios, este puțin ciudat să vezi un tip matur, inteligent și totuși disperat. Practic, se decredibilizează singur. Nu ne căuta prea des, nu ne da mesaje în miez de noapte, nu fii prea pornit. Asta ne sperie. Nu ne plac ciudații!

femeie puternicĂ - banirelatie 150x150Citeste si: Cât de mult contează banii într-o relaţie?

Ai si tu un text despre relatii. Vrei sa il faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK . Da-ne un LIKE  –  Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.