Femeile beau la fel de mult ca BĂRBAȚII!

femeile - femei alcool vin sfatulparintilor

Femeile beau la fel de mult ca BĂRBAȚII! Nu, nu este momentul să facem glume cu Vaslui sau să ne declarăm din no superioritatea bahică în fața omenirii. Și nu, nu este vorba doar despre celebrele femei britanice. Se pare că putem vorbi de un trend la nivel global. Femeile și băutura nu mai înseamnă o relație nepotrivită!

Femeile i-au ajuns din urmă pe bărbaţi în ceea ce priveşte cantitatea de alcool consumată, arată un studiu global care a analizat obiceiurile legate de consumul de alcool asupra a 4 milioane de oameni, timp de peste un secol, scrie The Guardian.

Cercetătorii de la Naţional Drug and Alcohol Research Centre (University of New South Wale, Australia) arată că există mai multe motive pentru care cantitatea de alcool consumată de femei a crescut în ritm susţinut.

Unul dintre ele este reducerea preţurilor la vinuri şi bere, care au devenit astfel lucruri obişnuite în supermarketuri şi în viaţă viaţă de zi cu zi. Plus tacticile de marketing care au vizat deliberat femeile. Date statistice au arătat încă din 2011 că femeile care lucrează în management beau mai mult în comparaţie alte femei din alte domenii şi mult mai mult în weekend.

„Încă din 1950 am văzut o creştere în radul femeilor”, a spus Emily Robinson, directorul campaniei Alcohol Concern.

„Băutul acasă a crescut, iar alcoolul este atât de ieftin şi uşor de obţinut încât a devenit un lucru esenţial în viaţă de zi cu zi. De asemenea, am observat un efort în promovarea alcoolului în rândul femeilor cu ajutorul marketingului”, a mai adăugat această.

Sursă foto: Sfatulpărinților.ro

Sursă știre: Hotnews.ro

femeile - colectiv 150x150Citeste si: Ucidem Colectiv în fiecare zi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.