FEMEILE din America îi declară RĂZBOI lui Donald Trump!

donald trump - 646x404 3

FEMEILE din America îi declară RĂZBOI lui Donald Trump! Am putea spune că, dacă mai existau niște șanse ca Donald Trump să ajungă președinte al SUA, acestea devin din ce în ce mai mici. Candidatul republican este în acest moment în mijlocul unui scandal fără precedent, în care apare înregistrat vorbind extrem de vulgar despre femeile din jurul său, și despre avantajele pe care le are o vedetă atunci când abordează femeile.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar ultima dintre ele aparține uneia din cele mai puternice femei din SUA, Condoleezza Rice, fost secretar de stat sub președinția lui George W Bush, care a declarat: „Destul! Donald Trump nu ar trebui să fie președinte. Ar trebui să se retragă. Ca republicană, sper să sprijin pe cineva care are demnitatea și statura pentru cea mai înaltă funcție în cea mai mare democrație din lume”

Iar lista a continuat să se extindă.  În total, 25 de membri republicani ai Congresului SUA — 11 senatori și 14 congresmani — fie i-au cerut lui Donald Trump să renunțe la candidatură, fie și-au retras sprijinul pentru el.  Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator republican al statului California, care a intrat în politică venind din industria divertismentului, ca și Trump, a declarat că nu-l va vota. „Pentru prima dată de când am devenit cetățean (american — n. red.) în 1983, nu voi vota cu candidatul republican la președinție”, a scris pe Twitter starul din Terminator.

În această seară are loc a doua dezbatere televizată dintre Donald Trump și Hillary Clinton. Ea va putea fi urmărită începând cu ora 03.30, ora României.

Sursă foto: Adevărul.ro

Vezi video aici: TRUMP

Citește continuarea pe Agerpres.ro

donald trump - 14370078 1298692643496997 6874821835994082943 n 150x150Citeste si: Imaginea zilei – cea mai nouă fotografie din spațiu.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.