Femeile trăiesc mai mult decât bărbații. DE CE?

femeile - Femeile traiesc mai mult decat barbatii 1024x682

Femeile trăiesc mai mult decât bărbații. DE CE? O realitate dovedită de orice statistică, care ne spune clar că diferența între speranța de viață pentru femei și bărbați este de 7 ani în favoarea femeilor. Dacă ar fi să tratăm subiectul cu amuzament, ar fi normal ca bărbații să cedeze primii, în condițiile cicălelii venite dinspre femei.

Dar realitatea este alta. În proporție de 70 – 80%, această diferență se datorează modului cum se raportează la…sex. Explicaţia vizavi de această disproporţie este că bărbaţii au o altă structură emoţională, mentală şi fizică în raport cu femeile. ”Bărbatul reprezintă conştienţa, adică hotărârea, acţiunea, iar femeia reprezintă conştiinţa, care înseamnă energie. Femeia este mult mai adaptabilă decât bărbatul, pentru că ea reprezintă pământul, care dă naştere şi vindecă, ameliorează şi mângâie, pe când bărbatul este energia soarelui, adică este tranşant, clar, precis, arde mai intens, e mai puternic, mai ferm, mai hotărât. Din acest motiv, bărbatul are şanse să îşi încheie misiunea mai rapid decât femeia”, explică psihologul Stelian Chivu.

Sursă foto: expresspress.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

femeile - RTEmagicC bianca victor revelionCiteste si: Bianca Drăgușanu a NĂSCUT o fetiță !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.