M-am săturat de”MIOARȚE”. Ce n-au înțeles FEMEILE

n-au înțeles FEMEILE - FEMEILE 1024x683

M-am săturat de”MIOARȚE”. Ce n-au înțeles FEMEILE. Să mi le pun în cap, au ba? Ce n-au înțeles femeile? Femeile n-au înțeles că frumusețea, puterea și banii se duc, inteligența rămâne! Când scriu acest text aș putea să vă arăt măcar câteva cazuri cronice de femei care au ales nefericirea cruntă pentru viața aia de primă mână.

 – Fată, de ce stai cu el, că nu pare ok.

–  Mi-a luat telefon d’ăla, mi-a luat mașină, stăm la rezidențial acum!

Discuția asta mi-a secat inima acum două săptămâni. Mall. România. Și nu, n-ai ce să zici decât că ai vrea ca perioada asta să treacă mai repede. Mâine, poimâine… se face băiatu’ mare și să-l ferească Dumnezeu să apară cu fo „mioarță” din asta la ușa. Ce înseamnă mioarță? Este genul ăla de posesoare de trup, tunat au ba, perfect netedă la nivelul circumvoluțiunilor de sus, de la mansardă. E un fel de apără și păzește!

Scriu și ascult la televizor niște știri. Două femei protestează pentru ca bărbații lor să aibă condiții mai bune în penitenciar. Ascult și mă doare. Bine că prostia nu doare! Și nu, nu e vorba de faptul că sunt femei fără educație, prostia stă la București ca la ea acasă. Despre femeile care nu vor să îți folosească neuronii nu e mare lucru de spus. Păcat de frumusețea lor!

Femeile care mustesc a prostie se recunosc ușor. Undeva în privirea ei stă ascuns un burete. Clipește des și pare că nimic nu reușește să-i modifice „compoziția”. Prostia nu doare! Dacă ar fi durut, unele femei ar fi patentat urletul continuu, ca limbaj modern.

Femeile n-au învățat că a asocia frumusețea cu inteligența este soluția. Asta dacă ai reușit să înțelegi până la urmă care e treaba asta cu viața și fericirea. Tradafirul, spunea cineva est dovada că frumusețea este trecătoare. Dacă ți-e greu să pui mâna pe carte să nu te mire că într-o zi te vei felicita singură pentru viața mizerabilă pe care ai dus-o. Timpul trece…

„Frumuseţea exterioară este o boală care se vindecă în timp, dar de frumuseţea interioară trebuie să te ocupi permanent.” A. Obregon

n-au înțeles FEMEILE - ORGASMUL 150x150

 

 

Citeste si: Dragi femei, ORGASMUL e de bine!

 

 

Ai si tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.