Fericire de Rai în suflet de pământean!

fericire - iubire2

Articol scris de Elisabeta Pancea. Fericire de Rai în suflet de pământean! Iarnă de poveste, cu el alături de tine. Știi și tu cum e? Atunci ești o prințesă norocoasă devenită regină în imaginația bogată de femeie deșteaptă ce a știut sa il găsească pe bărbatul care a făcut-o fericită.

Așa începe povestea de dragoste dintre doi tineri cu aceleași dorințe, aceeași gândire și același stil de viață. Pare de necrezut, dar încă mai există cupluri perfecte în lumea asta mare. Cred că femeile care nu au înca un partener ideal îl vor găsi dacă au răbdare, pentru că Universul e…aproape infinit. Un infinit de iubire, țin să cred.

Pe ea o cucerea zi de zi zâmbetul cald care el i-l oferea necondiționat. Era la fel de mândru și de calitățile și de defectele pe care ea le avea, o lăuda și când reușea și când făcea câte o boacăna de copil neatent și o iubea mereu…mai mult când dormea, că era ceva mai liniștită.

Cadouri? Nu din cele scumpe, că iubirea nu se cumpără cu bani, dar nici ipocriți nu suntem, oricărei fete îi plac micile atenții: o floare, un inel, o nuntă ca în povești, fără limuzină, doar cu o caleașcă cu cai albi…nu, visul se oprește la flori, momentan.

La ei nu lipseau momentele de atenție. El muncea o zi întreagă la birou, ea își servea clienții mereu grăbită, dorind să ajungă cât mai repede înapoi, în brațele lui. Și-n timpul liber nu se mai săturau de atingerile gingașe și momentele romantice.

V-aș putea dezvălui și un moment cu omleta de ouă cu inima din ketchup, dar nu dăm de gol micile eșecuri ale bărbaților în bucătărie.

Nici de lenjeria intimă din dantela de culoare roșie n-am să vă povestesc, că e seară și dacă vin sotii obosiți de la muncă, nu vrem să creăm dezamăgire. E suficient să spun că, zi de zi, noapte de noapte, fiecare imagine, fiecare atingere, fiecare gură de aer respirat în prezența celuilalt era o sutime în plus de viață pentru celalalt. Fără alinturi precum “Tu ești viața mea”, pentru că lui i se tăia respirația când îi privea ochii, îi tremurau mâinile când o vedea zâmbind în poze și i se făcea pielea de găină când îl atingea.

Ăsta e genul ăla de relație care nu credeai vreodată că o să meargă, nu cu el, însă ai ajuns în scurt timp să îți dai seama că numai lui i-ai putea pune-n brațe viața ta, având încredere că nu o va lua. Ar fi singurul în fața căruia și-ar lăsa la ușă fericirea și-ar pleca, dacă el alege să fie fericit fără ea. Doar că fericirea lui e ea și asta li se citește în ochi. Așa e iubirea, năbădăioasă, când o ai, nu o mai vrei, când o vrei, pleacă. Dar dacă ti-e dată, se va întoarce.

Sursă foto: Kudika

fericire - iubire 150x150Citeste si: Povestea unui început de iarnă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.