5 flori de cameră care aduc fericirea în familie

fericirea în familie - fericirea familiei 1024x768

5 flori de cameră care aduc fericirea în familie. Ne înconjurăm de cristale, obiecte Feng Shui și alte miinunății, doar ca să avem parte de energii pozitive. E bine să știți că și planetele ne pot da o mână de ajutor. Unele  sunt recomandate pentru curte, dar altele pot aduce fericirea în casă. Iată:

  • Crinul păcii. Cunoscut și ca Fericirea Femeilor sau Spathiphyllum, este o plantă tropicală de interior despre care se spune că aduce în casă înțelegere și iubire. Dacă vor aduce această plantă în casa lor, femeile singure își vor întâlni repede jumătatea. De asemenea, cuplurile tinere care își doresc un copil, îl vor avea în curând.
  • Oxalis. Această plantă este considerată simbol al norocului. Despre ea se spune că trebuie să fie în preajma persoanelor care se află în căutarea iubirii. La fel, și cuplurile care vor să rămână unite, trebuie să aducă oxalisul în locuință.
  • Anthurium. Anthurium-ul, cunoscut drept Fericirea Bărbatului, aduce fericire și succes în dragoste, iar bărbaților – virilitate.
  • Copacul dragostei. În popor, Aichryson-ul este cunoscut drept Copacul dragostei sau Copacul Fericirii. Dupa cum spune și denumirea, acesta este aducător de dragoste și fericire în familie

Vezi GALERIA FOTO

Vezi continuarea aici: Unica.md

foto: gradina.acasa.ro/adelaparvu.com/planten-kopen.com/cact.cz/usnow.org

fericirea în familie - sareaCiteste si:6 soluții EFICIENTE pentru ACASĂ. Adio plante OFILITE!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.