Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a delegat atribuțiile!

Florin Iordache - Iordache Florin 1024x758

Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a delegat atribuțiile! În plin scandal al ordonanței de urgență pentru modificarea Codului Penal, o știre face înconjurul tuturor agențiilor de presă: Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a delegat atribuțiile, inclusiv dreptul de semnătură, către secretarul de stat Constantin Sima. Delegarea a intrat în vigoare ieri și este valabilă până pe data de 7 februarie.

Contactată în repetate rânduri, azi dimineaţă, de Ziare.com, până la urmă Cristina Liţa de la Departamentul de Comunicare al Ministerului Justiţiei a confirmat aceastăinformaţie.

Delegarea atribuţiilor pentru perioada 1 – 7 februarie are loc „pe chestiuni curente”, „pentru a nu fi blocată activitatea ministerului”. Asta nu înseamnă ministrul Florin Iordache nu va fi la birou în această perioada, a subliniat Cristina Liţa.

Speculațiile de presă merg inclusiv pe două posibile scenarii: fie secretarul de stat Sima va fi cel care va semna retragerea OUG pentru modificarea Codurilor Penale fie Florin Iordache se pregătește să demisioneze din funcția de Ministrul Justiției.

În aceste zile România este scena celor mai mari proteste din ultimii 27 de ani. Peste 300 de mii de oameni manifestă în toate orașele țării împotriva deciziei PSD de a modifica Codul Penal, de a promova o Lege a Grațierii.

Sursă foto: cdep.ro

Florin Iordache - iohannis 150x150Citeste si: Klaus Iohannis – „Sunt nemulțumit de reacția MAI și a jandarmilor!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.