Florin Piersic: „Tatiana, scumpa mea, mă gândesc neîncetat la tine”

Florin Piersic - tatianaiekel

Florin Piersic: „Tatiana, scumpa mea, mă gândesc neîncetat la tine” Moartea Tatianei Iekel a îndurerat lumea teatrului românesc, dar nimic nu se poate compara cu durerea resimțită de familia ei, de toți cei care au iubit-o. Pentru Florin Piersic, moartea primei sale soții este un moment cu care greu se poate împăca.

Actorul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în amintirea Tatianei, ca un fel de declarație de dragoste, la un final pe care nu și l-ar fi dorit:

Citește și: Mi-este dor

„Tatiana, scumpa mea, de când ți-ai luat zborul către stele, mă gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viața mea și m-am îndrăgostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărțit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru pe care tu îl adorai și de care eu sunt atât de mândru și mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârșitul sfârșitului.

Eu, Florin, cu durere și lacrimi în ochi și în suflet, îți sărut mâna și îți mulțumesc că mi-ai fost alături și m-ai însoțit cu gândul tău bun, chiar și atunci când am fost departe unul de celălalt. Dar tu știi bine, că deși viața ne-a despărtit, noi am rămas mereu aproape”

Sursă foto: Florin Piersic Facebook

Florin Piersic - Florin Piersic JrCitește și: Florin Piersic, îndoliat. A murit Tatiana Iekel, prima sa soție

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.